PatronBebek Butikhulyamoda diye bir Instagram sitesinde çok güzel elbiseler var. Burdan alışveriş yapan oldu mu acaba baya güvenilir gibi sanki ama
Beyninizikullanmakucretsizdir PatronBebek hülya keser var çok güzel kıyafetleri pahalı ama güvenilir bir site 👌🏻
Bhr52ipek PatronBebek giyimmasalı çok güzel kıyafetler var ben hep ordan alıyorum güvenilir bir site 4 5 tane aldım şuana kadar hiç bı sıkıntı çıkmadı
Beyninizikullanmakucretsizdir PatronBebek pardon 🤭 belirtmemişsin ya tesettürlü olup olmadığını, hülya demişsin de aklıma o geldi birden 🤣
PatronBebek Beyninizikullanmakucretsizdir sadece sayfadan alışveriş yapan varmı diye sordum o yüzden belirtme ihtiyacı duymadım. Teşekkür ederim yine 😊
Beyninizikullanmakucretsizdir PatronBebek rica ederim umarım gönlüne göre güzel bir elbise bulursun. Mango yada Zaraya baktın mı orda da güzel şeyler satılıyor bu tarz bilindik siteler daha güvenilir geliyor bana.
PatronBebek Beyninizikullanmakucretsizdir baktım çok kısa oluyor oralarda ben tesettürlü değilim ama diz üstü giymiyorum birde yakası falan açık oluyor öyle de giyemiyorum. Burda bir kaç tane istediğim gibi buldum
miracmoms Dediğiniz sayfayı hiç duymadım Alışverişte yapmadım ama kamacibutikcom var instagramda orda da güzel elbiseler oluyor bi kaç defa aldım tavsiye ederim