sumeyyeyilmaz Hanımlar yarın 2.ay aşısını yaptırcaz oğluma. Ateş yapıyor mu bilgisi olanlar yazabilir mi
durukusunannesi_ sumeyyeyilmaz yapadabilir yapmaya da bilir bizde çok hafif yaptı 37.8 fln o da sadece aşıyı olduğu gündü çok şükür rahat geçti
Arkadas3495 sumeyyeyilmaz bizimkinde yaptı ateş düşürücü parol verdim doktor dedi bide huysuzluk yaptı
ezgikrby sumeyyeyilmaz ben aşıdan önce sabah akşam calpol verdim ateş yapmasa da iğne yerleri acımasın diye o çok huzursuzluk yapıyo çünkü
Mommy35- Biz de de hafif ateş yaptı ayrıca bebeğim 12 saat boyunca uyudu aşı biz de sanırım uykuda yaptı arada emzirmek için zorla uyandırmaya çalıştım emip tekrar uyumaya devam etmiştim
Damla-43 Mommy35- yarın bizim de 2 .ay aşımız var. Uyku işine sevineyim mi bilemedim 🙂kolik bir bebekle uykusuz ve yorgunum. Uyursa belki ben de biraz dinlenirim 🥹
Zeynepgrg Biz 3 gün önce olduk canım ateş ve ağrı yaptı çay kaşığı carpol verdim 2 kez sonra bir şey kalmadı çok şükür sen yine de ateş düşürücü evde bulundur 3 aşı birden yaptıkları için ağır gelebiliyor bebeklere
Firdevs40 Bizde 2 gün önce yaptırdık ateş oldu 38 derece calpol verdim 2 kere ertesi günde hafif ateş ve huzursuzluk oldu bugün iyi çok şükür . Her bebekte farklı etki yapıyor ilacını bulundur evde canım baktın ateşli ve huzursuz verirsin çay kaşığıyla
Asyalin sumeyyeyilmaz bizde sadece 2. Ay aşısı ateş yapmıştı ama düşürülemeyen bi ateş olmuyo tabi haliyle biraz huysuz oluyo ama 1-2 günlük bişey🌸