Gunesss94 Kızlar diş çıkarıyoruz aynı anda iki tane ilk dişler Gece hiç uyumuyor aglıyor dişten olabilir mi ne kullandınız ? Etkili zararsız oldugunu düşündüğünüz jel var mı ?? 😩😩😩
durukusunannesi_ Gunesss94 dr Osman gönülal I takip ediyorum ben osanit öneriyor o bir bakın isterseniz. Ben kendim karanfil ve zeytinyağı karıştırıp sürüyorum o da rahatlatıyor bizi ama daha gelen diş yok 😊
Ahelmetcinogl Gunesss94 tetagil. Biz diş sürecinde hep kullandık, rahatlatmıştı bizi baya. Benim kız tetagili gördüğü an hemen açıyordu ağzını demekti işe yarıyormuş onun içinde ki ağzını balık gibi açıyordu.
Linaoykum_ Gunesss94 dentinox kullandım ben. Tavsiye ederim. Birde diş kaşıyıcını dolaba koyuyordum soğuyunca veriyordum eline dişlerini kaşıyıp rahatlıyordu
biimiyomyardimet Gunesss94 bende tetagil kullandım kızıma, diş dönemi huysuzlanıp ağlamasını beklemeden sürüyordum hiç hissetmeden çıkardı çok şükür.
livanurvealpinannesi61 Gunesss94 jeller çok zararlı. Tetagil yada osanit çok iyi. Ben tetagil kullanmıştım.