Eslimebrar Kizlar bir haftadır aşırı iştahsız ikisinie reddediyor ne yapacağımı bilmiyorum beş aylık oldu. Nasıl verebilirim sizler neler yaptınız bu durumda ?
Emirtosum Eslimebrar bebeğim 65 günlük 1 haftadır emmeyi reddediyor. Uykuluyken neşesi yerindeyken falan emziriyorum. Biberon ve emzik vermiyorum. Baya moralim bozuk emerkende 5 10 dakika anca emiyor mama vermek istemiyorum napacam bende bilmiyorum
Aminenisaa Benimde ayni memeyi tamamen birakti uykuda biboronla veriyorum 60 90ml anca iciyor ek gidayla takviye ediyorm ama kilosu geride
Aminenisaa Emirtosum bnmde oyleydi mamada vermiyordum dr goturdum 1ay geride kalmis mama takviyesi ver dedi snra basladm ilk kizimda istahsizdi buda ona cekti galiba
Zeyneppppp Emirtosum bizde de durumlar aynı yarun bir sağlık ocağına goturucem belki bir yeri agriyordur diye düşünmeye başladım artık durup dururken neden böyle bişey yaparlar anlam veremiyorum ya kafayı yicem
hayalperest2310 Emirtosum benim de 69 günlük bebeğim ancak uyurken dalgınken alıyo onun haricinde almıyor mecbur bazen göğsümü sağıp biberona koyup veriyorum bazen de mamada yapıp veriyorum aç kalmasın diye yoksa ağlıyo uyumuyor da
Yagmur988 Eslimebrar 2 aydır asla beslenmek istemiyorr uykuda içiyor mamasını zaten bu ay 500 gram almış çok üzülüyorum geçmiyor redler
Yagmur988 Eslimebrar Ben komik bı şekilde alıştım bu duruma psikolojimm alt üst olmuştu kızımada yansıyordu mutsuzluğum şimdi bı şekilde icirmeye çalışıyorum uyutuyorum veriyorum inşallah geçer..