Meret Arkadaşlar hiç bu konuda fikri olan yok mu yaaa.bi kac gündür actim diyeti kakada mukus arrtti bi de dünden bu yana iştah yok acaba dis mj geliyor yoksa alerjiden kaynaklı mj bilemedim fikri olan?
Filizz23 Meret bizdede şuan aynı durum var patatese bile alerjimiz var alerjik gıdaları yiyince hemen mukuslu kaka ve meme reddi iştah azalması 😞
Meret Filizz23 11 aylık bebeğim. Yaklaşık 7 aydır da diyet yapiodm 5 gündür az az verdim kakada mukus arttı
Filizz23 Meret bayağı diyet yapmışsınız emzirmeye devam ediyosanız basamak şeklinde önce kendiniz diyeti açmalısınız fırınlanmış peynir kek yayla çorbası vs. Eğer bebekte tepki yoksa bebeğe vermelisiniz
Meret Iki gündür de ateşleniyor dünden bu yana sadece anne sütü ve su desem? Acaba dis mi geliyor yoksa alerjisi farklı bi reaksiyon mu gösteriyor bilemedim alerjisi olup da böyle ağzında dilinde şişlik olan varr mi bilmiyorum
Filizz23 Meret 6.5 aylık bebeğim süt yumurta gluten muz şeftali mercimek patates alerjimiz var bunlar gözlemlediklerim. Gluten beni çok zorluyor
Meret Sizinki daha zormuş. Allah yardımcımız olsun.ben ona verdim direk ama bir tatlı kaşığı ile başladım. 5 gündür de arttırdım ama iki gündür mukuslu kaka arttı .ona değilde kendim yesem nasil olur bilmiyorum işte öyle mi denesem bidne
Meret Filizz23 anladım aslında öyle yapsam ilk belki böyle olmazdı. Ama yumurta diyetini hastanede açarken direk verdiler çocuğuma onu neden öyle yaptılar anlamadim
Filizz23 Meret alerji doktorları bu şekilde öneriyorlar yinede siz duruma göre karar verirsiniz ☺️ yumurtaya tepki verdi mi bebeğiniz 8 aylıkken