Gulra Her banyoda bir avuç dökülüyor. Önereceğiniz yağ, şampuan ne varsa yardım edermsiiniz? Varmı benim gibi olan?
Babymom__ Gulra canım bence cildiyeye bi görün o sana verir o daha iyi bilir senin cilt tipin başkalarıyla aynı olmayayabilir
Baharyagmurux Gulra urban care biotin tonik, çam terebentin yağı bide cildiyeye gitmeni oneririm sana vitamin verir.
hurremsultann Gulra beisya saç spreyi al dene canım bende kullanmaya başlayacağım radyoterapi gördüm sol tarafım kopmle döküldü doktorum hiç birşey kullanmama izin vermiyor bitkisel olduğu için beisya saç spreyine izin verdi sadece
KucukAnne344 Gulra bioxcin forte var ben onunla buldum cozumu kesildi dokulme ama doktor onerdi dermatolojiye gitsen daha iyi sonuc olur
Gulra Baharyagmurux gittim ya hiçbirşey vermedi. Kan tahlili bile yapmadı. Havalardandıe falan gibi bişi dedi gönderdi. Bunları nasıl kullanıyorux?
Baharyagmurux Gulra tonik sac diplerine sıkıyorsun gun asiri yagıda sampuanina ekleyebilirsin 20 30 damla kadar
Gulra hurremsultann çok özür dilerim ben farklı birşeyden sandım. cok cok geçmiş olsun geçsin gitsin inşallah biran önce