Yigitefeninannesi_ Yumurta sarısı avakadoyla biraz muz karıştırıp verdim 2 saat sonra da mamasini içti içtikten 1 saat sonra agiz dolusu kustu bebeğim neden olabilir anneler
Nursena0606 Yigitefeninannesi_ midesi kaldırmamış olabilir. Yumurta sarısını mümkün olduğu kadar sade verin. Karıştırınca böyle tepkiler normal. Ben avokado ile karıştırıp veriyordum sadece onda bile oğlum öğürüyordu.
Agg2408 Yigitefeninannesi_ bizim de böyle birşey başımıza geldi yumurta sarısı vermiştim yarım saat içinde tam 4 kez fışkırarak kustu dolu dolu
Yigitefeninannesi_ Nursena0606 yumurta sarisini sade verdim muz tadımı yaotircaktim biraz avakadoyla karıştırdım sadece avakado bozuk olabilir mi anlamadım baya baya kustu çünkü
Nursena0606 Yigitefeninannesi_ sanmıyorum. Bozuk olsa anlardınız herhalde. Üşütmüş de olabilir. Normal geldi bana. Yarım tekrarı olursa bi sağlık ocagına götürürsünüz
Yigitefeninannesi_ Agg2408 ilk kez başıma geldi çok korktum peki naptiniz hastaneye falan gittiniz mi tekrar oldu mu
Agg2408 Yigitefeninannesi_ yok gitmedim hastaneye o zaman ben aslında alerjisi olduğunu düşündüm daha sonra alerji doktoruna götürdüm test yapıldı yumurta beklerken süt alerjisi çıktı 🤷♀️