Tly16_ Beren023 yeterli süreye ulaşmışsın istersen spor yapabilirsin, bol su tüket, sütünü etkilemeyecek bitki çayları içebilirsin
Beren023 MuhammedAmine hadiii semtine iyi vermesin keşke bende eski kiloma dönsem yaaaa başka ne isterm
Beren023 Yalin ekmek falan yemezsem naslnolck ki ekmeksiz doyduğum hissetmem bulgur fln da bende aşırı gaz yapıyor
Yalin Beren023 beyaz ekmek dışında da ekmekler var, en doyurucu karışık tahıllı bence mesela. Siyah pirinç yiyin o zaman. Vermek isteyene çare bol😉
Meryemmtemev Beren023 tahlil yaptırın bende ilk dogummda hemen verdm 3 ayda ama 2. Dogumumda aynı sizin gibi takıldı kilom doktora gttm ve troid bezlerimn hiç çalışmadıgını ögrendm doktor bırak kilo vermeyi saçın bile uzamaz vücudun çalışmıyor su anda dedi 2 aydır ilaç kullanıyorum şükür yavaş yavaş veriyorum kiloyu 23 lilo almıştım 10 kilom kaldı
Nry 50kg hamile kaldım 78kg ile doğuma girdim, şuan bebeğim sekiz aylık. 52kg 😂 diyet falna yapmadım aynı yedim içtim, metabolizmam hızlı sanırım
esractn Beren023 hemem verdim😂 48 kilo ile hamile kaldim 55 kilo ile doğuma girdim ikizlerime. 2 ay geçmeden 46 kiloya düştüm. 46 kiloyum şuan keşke gitneseydi zaten uzun boylu da birisiyim ama inşallah gitmez dedigim az biseyki kilo da gitti 😠😏
Kuzumveben Beren023 15 kilo aldim hamilelikte sezeryandan ciktim 5 kilo gitmitsi kaldi 10 kilo eve geldikten 10 gun sonra 5 kilo daha gitti 1 ay sonra 5 kilo daha gitti evet bol bol emzirdim ve su icmis yaklasik 3 veye 3,5 litre ekmek ve hamur isine yuklenmedim aksine sut yapici seyler yedim ve korse kullandim ben gobegim yok cok faydasi oldu
OptimusPrime Beren023 58le hamile kaldım 80 oldum🙈 38 gün oldu 68 kiloyum. Hiç bişey yapmadım gidiveriyor kendisi
Maryhoney Beren023 sariliktan kuvezde yattı bı hafta sonrasında tiroid hastalığı olduğunu öğrendim o bı haftada eski kiloma döndüm stres üzüntüyle
Thesra Beren023 1 sene içerisin de verdim tamamını ve fazlasını kendinize zaman tanımanız gerekli hemen alınan kilolar kolay gitmez öyle zamanla geçicektir dikkat ettiğiniz sürece
Gzlgmz Beren023 hiç birşey yapmadım cnm hatta inanır mısın daha fazla vermek istemiyorum 52 ile çok zayıf duruyordum boyum 1.65 umarım daha vermem
Nebicimanne Beren023 13 kilo almistim 5 i kalmisti uzerine 4 kilo daha aldim diyet yapicam diye hunharca yiyerek😊 kizim 9 aylikken diyete basladim tam 1 ay 1 hafta oldu 6 kilo verdim kaldi 3 😊 ogunluk ek gidaya kadar diyet yapmayin sekerli seyleri az tuketin ekmek pilav vs yemeyin ama diyet icin ogunluk ek gida yedigi donemi bekleyin bence
Minnikim Nebicimanne ogunluk ek gidaya ne zaman baslaniyor acaba? Benim de vermem lazim fitigim agriyor ve kilodan üşümeye basladim 🙈 ama az yeyince de elden ayaktan kesiliyorum. Bebem 3,5 aylik