Mrvemom Yarı kırkımızda çıktı, kırkımızda çıktı 3 ayada geldik geçtik bilee🤦♀️Geçicek dedileer, Ama gaz bizden geçmedi🤦♀️ İlaçlar şuruplar damlalar en yakın arkadaşımız oldu🙄 banyo masaj arabada gezmek banamısın demiyorr sürekli ağlama sürekli mızmız bunların dışında önerisi olann varsa alırım😥
Yenihayat Mrvemom ilk çocuğumda aynı şeyi yaşadım bizde çözümü ayaklarını sıcak tutarak bulduk sıcak su torbası ve saç kurutma makinesi kullandım. Sabırlı ol geçecek 😊
Elifdeniz Mrvemom merhabalar ben kızımı yüzüstü göğsüme yatırıp sırtını sıvazladığımda güzel gaz çıkarıyor üstümüz de örtülü oluyor sonrasında sakinleşip orda uyuyor şuan 2 aylık isterseniz deneyin derim
AliyeAsel Mrvemom canım bende kimyon ve anason çayı yapıyorum hem ben iciyorum hem ona iciriyorum ancak biraz oyle bas ediyoruz en azindan uyuyoruz
Mrvemom Yenihayat yapıyorum sürekli kilotlu çorap artı çoraplayız ama nasıl oluyorsa gazlıyız bitmiyor teşekkürler 🙏🏻
Mrvemom Elifdeniz merhaba keşke o kadar kolay olsa sıvazlatmaya kalmiyorki çok huzursuz🤦♀️ Teşekkürler yinede