Skrng Merhaba annelerim tayinimiz İstanbul’a çıktı , İstanbul’da yaşayanlar veya İstanbul’u iyi bilenlerden yardım istiyorum hangi ilçe semt seçilmeli , kiralar nerede uygun ve nerede yaşanabilir , şimdiden teşekkür ederim 😊😊😊
benkosarim Skrng tuzla Pendik Çekmeköy Anadolu yakasında bir tık o da 8 bin TL en az ev bulabileceğiniz pahalı ama 12 15 bine göre daha uygun ilçeler karşıdan birisi de görürse yazar
ALPARSLAN_bey Skrng bacım İstanbul’da uygun ilçe kalmadiki ben eyupsultanda oturuyorum pahalı burda alibeykoydeyim en kotu 5 bin TL den basliyor
S2022 Skrng istnbllym ama şuan memurlar pek istanbla tyin istmyo sizin çıkmış allah yardımcınız olsun öncelikle burda 1 kişinin maaşı nerdeyse kiraya gidicek malesef,bide yaz ayı umarım kiralık ev bulursun çünkü kiralar nerdeyse 10.000den başlyo
1pekmom_ Skrng hayırlı olsun canım ve Allah yardımcınız olsun kiraların ucuz olduğu biyer olduğunu sanmıyorum minimum 10.000başlıyor. Sultangazide oturuyorum ben semt olarak güzel daha sakin sokak caddeleri geniş üst üste değil insanlar ama buradada maalesefki 10-12den başlıyor kira. İsterseniz post açın kiraya verecek dairesi olan birileri vardır
Skrng S2022 bizim de tercih dışı oldu maalesef , aslen izmirliyim bingölde görev yapıyoruz izmire istemiştik ama istanbul çıktı 🤷♀️
fatmaa37demir Skrng Avrupa yakası nasıl bilmiyorum ama Anadolu yakasi oldukça pahalandi ben uskudar cengelkoy kısmında oturuyorum ve kiralar artık ağız uçuklatan cinsten
S2022 Skrng allah yardımcınız olsun canım,yani gelmeden önce ayırabileceğiniz bütçenizi belirleyin derim ona göre semnt bakarsınz daha kolay olur,
Oykudinc Skrng merhaba biz istanbul avrupa yakasindayiz sariyer levent besiktas kagithane burada fiyatlar cok uclarda buralari sakin secmeyin en kotu durulmaz evler 15 binlerden basliyor 😔