sevda3460 35 günlük bebeğim var ve aşırı derecede gazlı. sürekli kucağımda gezdirmemi istiyo yerine koyuyorum 2-3 dk sonra ıh ıh diye ıkınmaya başlıyo ve kalkıyo bu saat oldu daha uyumadık. Allah aşkına bi çözüm bilen varsa yazsın uykusuzluktan zombi gibi geziyorum çok yoruldum 🥴
Canselasr sevda3460 benim bebeğim komikti hemde en üst düzeyde hergün hastanedeyim nerdeyse biogania gazeteci damlası var onu kullanıyodun içtikten yarım saat sonra hiç yokmuş gibi bebek yağı ile karnına masaj yapıyodum gaz hareketleri Yapıyoduk fiyatı şu anda yükseldi nurse havery geçtim oda çok iyi geldi eğer mama ile besleniyor ise çay kaşıyla 1 2 kaşık su da verebilirsiniz banada hemşire söylemişti
Merveio14 sevda3460 mamasına yada sağdığınız süte 1 çay kaşığı zeytinyağı ile içirin. Bağırsaklarını çalıştıracak rahatlatır. Birde mama kullanıyor musunuz ? Sizinde yediğiniz gazlı yiyeceklerde gaz yapar
Lunaaaaa sevda3460 ben çok sancısı olduğunda papatya çayı içiyordum hem rahat çıkarıyor hem uyuyordu kolayca, sürekli gaz masajı gerekiyor saat yönüne hep karnını ovalayın, bacaklarını da karnına doğru çekin bi süre öyle bekleyin çok güzel çıkarır:)
sevda3460 Canselasr Bioganiayı kullanıyorum 2-3 gün oldu şimdilik bi fark yok hala özellikle geceleri çığlık çığlığa ağlıyo. Mama yemiyo anne sütü alıyo sadece
sevda3460 Merveio14 Gaz yapmasın diye zaten artık ne yiyeceğimi şaşırdım. Mama içmiyo ağzından atıyo mamayı sadece anne sütü alıyo. ocean’nın zeytinyağlı D vitaminini kullanıyorum kabızlığına falan iyi geldi ama ekstra zeytin yağı versemmi bilemedim bi zararı olur mu acaba
Momlady Sab simplex gaz damlası bize çok iyi gelmişti buradan kızların önerisi ile aldım övüldüğü kadar var tavsiye ederim 🤍
sevda3460 Momlady Dr bize biogaia ve relactaz verdi gaz için 2-3 gündür kullanıyoruz. biraz daha kullanıyım faydası olmazsa birde sizin dediğiniz deniyim bari teşekkürler 🙏
Momlady Birde gaz damlasıyla birlikte probiyotik kullanırsan daha iyi sonuç alabilirsin biz maflor kullanıyoruz bize şükür iyi geldi tabii her bebekte aynı etki olmuyor gaz damlası için bunu belirtmiş olayım deneye deneye size fayda edeni bulursunuz belki tabi bu direkt fayda edebilir ama etmeyede bilir
sevda3460 Lunaaaaa Ah Ah ne masajlar yapıyorum gaz çıkıyo ama bir süre sonra yine ıkınmaya başlıyor özellikle gece zehir oluyo bize 🤦🏻♀️