Mygirlmybaby Kızlar ikinci adetim 6 gün gecikti. Adet ağrısı var ama gelen giden yok. 2 kere test yaptım negatif. Geri çekilme yoluyola korunuyoruz. Tabi korunma yöntemi sayılıyorsa 😒 adet olmamak beni aşırı strese soktu ne yapıcam ben yaaaa of
Mom0008 Mygirlmybaby stres yapmaya devam edersen dahada gecikir bi kan ver bende geçen ay 15 gün geciktim bide ara lekem oldu belkide hava geçişinden de olabilir
Renasyunus Mygirlmybaby aynı şeyi yaşadım leke gördüm kahverengi çok korktum adetim beş gün geçti artık kendimi yedim bitirdim ama şükür beş günden sonra adet oldum stres etkiliyor insanı bende test yaptım negatifti rahatlamıştım sizinde öyle olabilir
Yaseminazizbebek Mygirlmybaby benimde dört gün oldu olmadım dün oldum ama çok az geliyor ve kırmızı değil neden acaba
Mygirlmybaby Renasyunus Tam anlattığınız gibi oldu. Kahverengi leke geldi onun üstünden haftalar geçti. Halâ yok
Renasyunus Yaseminazizbebek benimde öyle oluyordu kız strese girdim falan ama aradan bir kaç gün geçti adet oldum doğumdan sonra çoğu kadında oluyormuş bu benim doğumdan sonra böyle oldu hep
Renasyunus Yaseminazizbebek bende valla olaysız birgün geçmiyor o yüzden adetim hep gecikiyor stres çok çok etkiliyor bazıları erken oluyor stresten bazıları geç biz geç olanındanız😄
annedemir Mygirlmybaby bu ay benim de aynı böyle oldu. bebeğim 5 aylıkken ilk adeti oldum, ikinci adetim 5 gün gecikti test yaptim negatif ve düsünmeyi biraktigim an 7.günde adet oldum🙏🏻 Düzensizlik çok normalmiş