Yusuf_efe2020 Anneler oğlum 3 yaşında 12 kilo seçici bir bebek değil ama yemiyor oyun oynuyorum kızıyorum hiçbir şekilde ikna edemiyorum her türlü vitamin balık yağı denedim ac bıraktım hicbirsey fayda etmedi lutfen önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Cansu-okan Yusuf_efe2020 oğlum da aynı 13 kilo sabahtan akşama kadar aç kalsa asla ağlayıp yemek yemiyor kan vermeyi düşünüyorum bn pazartesi günü
livanurvealpinannesi61 Yusuf_efe2020 ben babybomb kullanıyorum memnunum kızım da yemek seçmez 2 kaşık zor yerdi şuan daha iyi babybomb sayesinde daha iyi yemek yiyor.
enercisizkaldimanne Yusuf_efe2020 oğlum 4 yaşında 14 kg bildiğin yürüyen çubuk kraker. Asla asla kavga gürültü ile 2 3 kaşık yer 3 yıldır 1 tabak yemek bitirdiğini görmedim Zühre Ana kids diye birşey buldum yorumları çok güzel çok iştah açtırıyor diyorlar hemen aldım gelmesini bekliyorum deneyeceğim inşallah güzel sonuç alırım
Yusuf_efe2020 Cansu-okan 4 ay önce kan verdik o zaman 13 du yaşıtları ile eş gidiyordu fakat şimdi gitgide daha beter olmaya başladı sali günü tekrar götüreceğim süt mamalardan yazmasını rica edecem inşallah yazar kullananlar hep memnun
Yusuf_efe2020 livanurvealpinannesi61 onu hiç duymamıştım doktora gösterdikten sonra ne derse bakalım ona göre deneyeyim
livanurvealpinannesi61 Yusuf_efe2020 bende yorum ve memnuniyet üzerine aldım kullanan herkes memnundu bende aldım Bayadır kullanıyorum memnunum organik bir ürün gösterin Bi doktora bakalım ne der size
Yusuf_efe2020 enercisizkaldimanne inşallah güzel sonuç alırsınız gerçekten bir anne için çok zor bir durum benimkide kemikleri sayılıyor herseyi deniyorum ama tükendim artık elimde kaşıkla gezmekten