Saricivciic Bugün sünnet oldu oğlum 2. Çocuğum diğeride erkek sorularınız varsa sünnet hakkında yardımcı olmak için yazdım
chicharitoo Saricivciic merhabalar. Ben de sünnet ettirmek istiyorum henüz 3 buçuk aylık. Yaptırmalı mıyım sizde bu zamanlarda? Bir de doktora nasıl karar verdiniz? Fark eder mi? Nasıl sorunlar olur vs🫣🙏🏻
Hzrymn Saricivciic morarma ve şişme oldu, normal değil mi ? Bir de bebeğim 6 aylık oturmak istiyor, oturtsam sorun olmaz değil mi ?
Saricivciic chicharitoo ben iki oğlumuda 2 aylıkken yaptırdm canım büyüyene özellkle dönünce zor olur hemen yaptır bence Klipsle yaptırdım ben çok memnunum ilk çişinde ağlıyor bi tek o kadar
Saricivciic Hzrymn doktor bana normal olabilir dedi bizde olmadı ama olsaydı panik olmazdım doktorum özellkle normal dedi çünkü
chicharitoo Saricivciic 3,5 aylıkken yaptırmak sağlıklı mı acaba? Sanki yenidoğan döneminde ya da 4 aydan sonra yapın diyorlar 🥹🥹🥹öyle okudum şimdi. Kaçırdım sanırım🥴
Mintirikannesi1 Benim bebişimde ikibuçuk aylık dün yaptırdım sünnet iyi ki de yaptırmışım hatta daha önce yaptırmadığıma pişmanım iyileşme süreçi daha hızlı oluyor hem geç kalmadan yaptırın düşünenler hareketlenmeye başladıklarında daha zor oluyor