-Eraymoms- Bir türlü karar veremedim hicbirseye ilk babalar günü olucak 😅 bu erkeklere hediye seçmek çok zor gerçekten. Eşim anneler gününde benim hediyemi 1 gün geç vermişti ama neyse 😏
Tatlican -Eraymoms- Biz alamdik evet erkeklere alamk cok zor aslinda spor ayakkabi istiyor ama bana verdigi harcliklari harcadigim icin 😄onadan isteyip almak mantiksiz geliyor bana
Aomom -Eraymoms- araba lastiği 🤣🤣 ne istiyorsun diye sordum ısrar ettim tshirt falan der dedim 2 tane lastik aldırdı keşke kendim seçseydim 😅
Laden -Eraymoms- babama telefon aldım. Eşimede birkaç kıyafet ve ayakkabı bir de kulaklık aldım. Yeto😁
Offanne_ -Eraymoms- babama telefon. Eşime de çocukları götürecem hediye dükkanına ne begenirlerse artık 😂
-Eraymoms- Aomom erkek kafası aşko 😂 benimkide elektronik şeylere meraklı onlara bırakırsak istemiyorum birsey diyorlar biz hep bekliyoruz amaa
yagmurkokusu_ Aomom aslınds çok iyi fikir fjjffjdjjdsl bu benim aklıma niye gelmedi bende arabasını temizleyeceğim bugün çok dağıtmışız birde saat aldım hayrını görsün 😂😂
Laden Eness123 zamanında hiçbir şeyimi eksik etmediler Allah da onları başımdan eksik etmesin🤲 elimden geldiğince bende onlara bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte☺️
Tatlican -Eraymoms- En iyisi sevdigi yemek pasta filan o gune özel yapilsa ben bazen arnavut mantisi yapiyordum babalar gununde birkere pasta alidim uzerine babalar gunun kutlu olsun yazdirdim boyle minik seyler .kendime ait param varken dogum gununde saat almistim mon filan
-Eraymoms- Tatlican yaa evet aslında sevdiği bir yemeği yapmakta çok güzel fikir 🥰 Özellikle bayıla bayıla yediği bir yemekse hediyeden daha mutlu olur diye düşünüyorum 😅 pasta da guzel fikir anneler gününde bana pasta ve fanusta melek almıştı
Sonikiuc -Eraymoms- termos aldim çay kahve içsin kocisim. Evde kupa bardak götürüp duruyordu. İlk babalar günü kalıcı bir şey olsun istedim. O ilk anneler günümü kuru kuru geçirdi ama olsun öyle denk gelmiştir o gun