oznur_cakmak 8 aylık bebeğim gün içinde sorunu yok ama akşam uyku saati geldiğinde çığlık çığlığa ağlıyor asla uyumak istemiyor. Gündüzleri zaten uykusu 5 dkdan fazla olmuyor. Çok yoruldum artık ne yapmam lazım ya da neden bebeğim böyle bilgisi olan var mı ?
Matildanil oznur_cakmak 8. Ay atağından olabilir bizde tam 8 aylık olduk ama biz normalde de geceleri uyumuyoruz en az 4-5 kere uyanıyoruz
elifdedim oznur_cakmak 8-9 ay aralığı öyle uykuya direnme oluyo ben bitkisel damla almıştım uyku yapmıyo sakinleştiriyo böylece uykuya kolay dalıyo çok faydasını gördüm çünkü uykusu var dursa yatsa uyuycak ama hep hareket ediyodu baybaynigt belki duymuşsundur ağrı kesici vereceğine bunu tavsiye ederim ama araştır tabi yinede
Elifdurhann oznur_cakmak 8. Ay uyku gerilemesi yaşıyor olabilirsiniz benimde en zorlandığım ay 8. Ay diyebilirim şimdi 9 aylik olduk uykusu gelince kendini belli ediyor ama eskisine göre uykuya dalma süresi daha uzun olmaya başladı. Uyutmaya gücüm yok kalmadı diye ağladım bugün bende bebeğimle birlikte
oznur_cakmak Matildanil canı acıyor sanıyorum böyle ağlayınca ağrı kesici veriyorum kaç gündür geceleri. Bilemiyorum hastaneye götürmeyi bile düşündüm çok yıpranıyorum çünkü