Ayfa1608 Feyekum çok kolay. Stres yapma yeter bide arabanız varsa pazar alanlarında falan bol bol pratik yap. Teorik sınav için de çıkmış sorulara bak. Hep aynı sorular çıkıyor
bluem Feyekum panik yapmayin yaparsanz hata yaparsiniz birde heyetle cok muhabbet etmeyin dikkt dagitmak icin de yapiyorlar
Feyekum Krizinka_5 yazılı nasildirki telefonda çalışmadığım halde çözüyorum kolay inş sorarlar yaa direksiyonda da park etmede endişeliyim fiyatlar baya çıkmış alayım da cebime koyum dedjm😁
Krizinka_5 Feyekum kendi arabanızla sakın pratik yapma kafan karışır her arabanın debriyaj ağırlığı farklı sadece kursta öğren zaten 14 saatlik ders yeterli
Ayseebebby -Gulsahasil- merhaba bişey sorabilirmiyim ehliyetinizi almak için nüfüsmüdürlüğüne mi başvurdunuz kursum bana evrak vermemize gerek yok dedi nüfus müdürlüğüne git yeter dedi ama nereye para yatırcam ne kadar acaba
Feyekum Ayfa1608 iyi almışsın inş ben kalmam yaaa telefonda gayet iyiyim çözüyorum da işte orda ne olur bilmiyorum
-Gulsahasil- Feyekum motor bagaj zaten ezberliyorsun hepsi soruluyor onlar basit zaten önemli olan heyecan yapmamak sinyal unutmamak sonrası geliyor
Feyekum -Gulsahasil- sakinim telas etmiyorum da yazılıdan korkuyorum yaaa çözdüğüm yerlerden çıkmazsa
-Gulsahasil- Feyekum kız yazılı en kolayı temel bilgileri öğren yeter her soruyu çözersin animasyon soruları çöz onlar çok vardı
Feyekum -Gulsahasil- mesala nerelere daha çok çalışayım interentte takip ettiğin yada soruları nerden çözdün
-Gulsahasil- Feyekum dediğim kanalda videolarda sorular çözüyor onlar çıkmıştı genelde ama başka biyerden denk gelmedi bana
bluem Feyekum int uyg. var sureli testler son cikan sorular ben 30 dk oncesinden cozdum sorular çıkmıştı