penyy Kızlar bugün fark ettim yüzüstü rahat ediyor herhalde şu an gece uykusuna geçti yüzüstü uyuyor e bebekten aldığım delikli yastıklar var ya onu koydum yastık olarak. Tehlikeli mi napmalıyım bilmiyorum yatakta çok dönüyor sağa sola hatta oturmaya çalışıyor
Mgf penyy bizde 8.5 aylığız. Aynıyz uykusunda yüzüstü dönüyo. Normalde yatakta koyduğum gibi uyanrdı. Şimdi çok dönüyo. Sıcklrdan mı harektlnmye bşldı bya ondan mı bilmiyorum. Yüzüstü döndüğü Zaman nolur nolmz diye korktuğum için döndrüyorum gnlde ben.
kayraninannesiiii penyy 9 buçuk aylığız yaklaşık 15 20 gündür inanılmaz değişik pozisyonda yatıyor. Ve fark ettim ki yüz üstü uyumak istiyor. Ne kadar düzeltirsem düzelteyim yüz üstü dönüyor. Ben yastık kullanmıyorum o şekilde yatıyor zaten büyüdüler artık. Çok da müdahale etmiyorum
bilgekizinannesi penyy bence karışmayın benim kızım da yüzüstü uyumayı seviyor kendini kurtarır artık büyümüş
Sinem61 penyy artık kendi kendine dönebiliyor diye ben müdahale etmiyorum. Bı doktor kendi kendine dönüyorsa yüz üstü yatabilir demişti .bana mantıklı geldi .
nazli-06 penyy bızde de aynı durum 7 aylıkken yatarken dönmeye başladı, yüzüstü dönüp kendını uyandırıyordu şimdi uyandırmıyor ama bi orda bı orda ınsan korkuyor, bı sonrakı öğreneceklerı davranış medor acaba bılıyor musunız?
nibado 7.5 aylığız, 6. ayda sürekli yüzüstü dönüp yatıyordu kaç gece yüreğim ağzımda yattım. Bir uyanıyordum yüzüstüne geçmiş ama hep kafasını çevirmişti. 7. aydan sonra da hep yan yatmaya başladı
Biz3kisiyiz_ penyy benim kızım 6 buçuk aylıkken yüzüstü uyumaya başladı müdahale etmedim hiç çünkü kendisi dönebiliyordu tabi ben gece 521516 defa kalkıp bakarım nefes alıyor mu diye 😂yaşına gircek bu arada 🙈 ama yastık asla koymadım yatağına
aleyyyyyyy Benim bebeğim de 8 aylık nerdeyse doğduğundan beri yüzüstü yatar hiç de düzeltme ihtiyacı duymadım çünkü nasıl rahat ediyorsa o şekilde uykuya dalıyor zaten
nazli-06 kayraninannesiiii tahmin ettım aslında, harıka haftalar dıye bır kıtaba gore bebekler dogması gereken 40 haftaya gore hareket edermış, mesela sızın bebegınız 40 haftada dogsa şuan 9.5 aylık degıl 8.5 aylık olacaktı ve 10-15 gündür bu hareketlerı yapıyo dedınız yani aynı bızım bebeklerımız gbı 8 aylıkken yapmaya başlamıs olacaktı.
kayraninannesiiii nazli-06 aynen öyle zaten genel olarak öyle. Bu atak haftalarında da denk geliyoduk.
Fetiye06 penyy oğlum şuan 9 aylık 5.aydan itibaren dönmeye başladı besige yastık vs koymuyorum zaten o rahat edeceği pozisyonu ayarlıyor
Zlm penyy kendi dönebilen bebekler istedikleri pozisyonda uyuyabilirler sorun değil arasına kacacagi birşey yoksa yada suratıni kapatacak bı örtü gerisini kendi halleder