betulaydogdu Nasil besiginde kendi kendine uyuyor bebekleriniz ? Her akşam dus aldiriyorum masaj yapip yağliyorum emmeden ya da kucağımda dolastirmadan uyumuyor besigine koydugumda bekliyorum uykusu açılıyor daha çok
redizepol1 betulaydogdu 2 buçuk aylıkken alıştırdım nasıl yaptım bilmiyorum. Hayattan bikmiştim. Neyse ki değdi. Her gün 8 de uyuyor. Atak doneminde biraz huysuzluk yapıyor ama diredigim için düzeni bozulmadı. Sessiz karanlık odada yatiriyorum. Uyutmadsn önce emziriyorum yine sessiz ve karanlık odada. Sonra yatağına koyuyorum. Şuan 4 aylık olduğu için uyku arkadaşı veriyorum ona alıştı onunla uyuyor. Ama mutlaka 8 de yatağına götürüyorum. Ve kesinlikle karanlık ortam. Uyku saati geldiğini anlasin diye. Atak döneminde bile düzeni bozdurmadim. Umarım diş dönemi de boyle geçer.
Esraggbkn redizepol1 nasıl yaptınız bunu gerçekten bende çıldırmak üzereyim, 2 aylık gece 2.5 3′de hatta sabah ezanı okunurken bile uyuduğu oluyor, gündüz uyuyor gece uyumuyor bu düzeni nasıl tutturmak gerek bilemiyorum ama çok yoruldum şimdiden :(
redizepol1 Esraggbkn Valla 1 hafta 10 gün boyunca hep ayni rutini uyguladim. Aksam 8 de odaya götürdüm. Oda karanlık olacak şekilde ayarladim. Emzirmeye başlarken uygulamadan piş piş sesi açtim . Yatağına bıraktım direndi ağladı kucakladim. Hafif kucağımda salladım. Tekrar bıraktım 10 dk sonra yine mizmizlandi. Yine aynısını yaptım. En son pes edip uyuyordu. 10 günde alıştı bu rutine. Boyle devam etti artık. Sonra 4.ay atağı geldi düzen alt üst oldu 9 bucuga kadar uyumadi. Ama yine ilk basta yaptığımi yaptım. 1 hafta içinde düzeldi. 8 de uyutmaya başlayın yavaş yavaş. Emzirirken başını okşayın yüzünü sevin. Mayışır