Yasirefeninannesi S.a hanımlar çarşaf diktirecem ama Ankara’da nerede yada intertte yapan bı site varmı Uygun fiyata
yagmurkokusu_ Yasirefeninannesi bende diktiriyorum yaptırdığım yer kargo yapıyor mu bilmiyorum ama yapsa da çok pahalıya dikmişti en son 90×190 nevresim 450 tl verdim.
yagmurkokusu_ Yasirefeninannesi ay desene ya dur tanıdık var çarşaflı ablalarımız sorarım onlara Ankara da Konya da. Desene baştan 😂😂
CankizimRavzam Yasirefeninannesi nasıl model istiyorsun ki kuzum ve boyun kaç durumun müsait değilse biraz birikim yap benim çarşafımi sana göndereyim ben çarşafı yapamadım tesettüre devam ediyorum elhamdülillah 💐 gerçekten çok zorlandım
Yasirefeninannesi CankizimRavzam gül kurusu kol modeli farklı bı çarşaf vardı onu diktirecektim ama baya farklı fiyat dediler iki parça olanlardan
CankizimRavzam Yasirefeninannesi benim ki sultanbas siyah iki parça kuzum seni bir süre idare eder diye demiştim eğer istersen
CankizimRavzam Yasirefeninannesi hmm anladım canım benim ALLAH yardım etsin o zaman kuzum Instagram dan meva tesettüre bir bak güzel çarşaflar var renkli renkli ☺️☺️