Esssa4161 Merhaba bayanlar yaklaşık 2 haftadır oğlum gece sık sık uyanmaya başladı.salya vs zaten vardı.Bulduğunu ağzına getiriyordu.Bu ara emerken memeyi ısırıyor.bugünde hafif ateşlendi.Sizin diş çıkarma belirtileri nelerdi nasıl anladınız
ugurbocugu Esssa4161 ay 3. Aydan beri diş çıkaracağız diye bekliyorum ha çıktı ha çıkacak kesin diş çıkarıyor ondan böyle diye diye 7. aya geldik hala bekliyorum. Bugün bir kez ümitlendim ama bakalım
Esssa4161 ugurbocugu bizimki 10 gündür huysuz bi bebek oldu.Sık sık uyanıyor sürekli memede durmak istiyo uyurken bile çok zorlanıyor bi çıkarsalar da rahatlasak ya
Belizanasi Esssa4161 benim kizim 1 hafta sonra 7 aylik olcak bugun disi patladı 37.7 atesi var salya 3. Ayda beri vardi zaten ve gece uyanmalar artmıştı ayni şekilde
Esssa4161 Belizanasi dün dişini patlattı çok şükür düzeltti çocuk resmen darısı başınıza Belizanasi ``
Esssa4161 Seydaaa5 tam 6 aylıkken başladı huysuzluk vs.13.ve 14 günde hafif ateşi oldu.son ateşlendiği gece fitil verdim ilk defa rahat uyudu.gündüz dişini gördüm