kucukaga 5 buçuk aylık oğlum var ve inek sütüne alerjimiz var özel mama verdi doktorumuz kaç gündür bir iştahsızlık var zorla yediriyorum diyebilirim yaşayan varmı acaba ?😔
Zhdsgn kucukaga çok geçmiş olsun bizimde inek sütü alerjisi var 3.5 ayligiz daha umarım iştah yerine gelir eğer mamayı yemiosa bir çay kaşığı pekmez veya vanilya şurubu damlatın mamaya
kucukaga Zhdsgn mamayı hiç sevmedi zaten 1 aydır vanilya şurubuyla içiyor sadece vanilya şurubu koymadığım zaman hiç yemiyor itiyor hemen biberonu sizdede oluyormu iştahsızlık yememezlik bu arada sizede cok geçmiş olsun alerji gerçekten çok kötü 😔
Zhdsgn kucukaga ne marka kullanionuz mamayı bize ilk olarak bir kutu Aptamil pregomin verdik ona bir çay kaşığı eklediğimiz de iciodu ama.cok kustu sormayın sonra Bebelac verdi Dr pepti junior ama onda biraz inek sütü var içinde bir deneyin dedi ona hiç birşey karistirmiom ama sanki iyi gelmio arada mukuslu kaka yapio
kucukaga Zhdsgn aptamil pregomin as kullanıyorum bizimde kusmamız çok fazlaydı doktorumuz bebelac thickener önerdi ikisini karıştırıp veriyorum hem kusmamız geçti hemde mukuslu kakası düzeldi
kucukaga Sütüm yeterli gelmedi doymuyordu oyüzden emnek istemiyordu malesef emzirmiyorum 4 buçuk aylığa kadar emzirdim 😔 150 cc yi anca veriyorum ve tamda bitirmiyor 20 cc 30 cc hep kalıyor o yüzden çok endişeleniyorum 😔😔