sumeyyeyilmaz Hanımlar bebeğim gündüz uykusuna cok zor dalıyor ne yapsam uyutamıyorum. Bu damla gündüz de kullanılır mı?
Hobbalayarim sumeyyeyilmaz ve kesinlikle uykusu gelmeden uyutmaya çalışmayın zor dalar ve uzun süreli uyumaz.
Uykunundunyasi Onun yerine acaba uykuları düzene sokmayı deneseniz ?? Yapmayın bunu yavrucaga. Uyumuyorsa mutlaka vardır bir yerde yanlışlık. Lütfen en kolayına basvurmayalim
Haydinn sumeyyeyilmaz Bu doktoru çok severim sıkıda takipçisiyim ben eczacıya danışıp kullandım 11 aylıkken kullandım 1 hafta uyku rutini oluşturup bırakmıştım ara sıra zorda kaldıkça yine veriyorum 2 yaşına girecek
Elevka_96 sumeyyeyilmaz kullanılır kullanılmasına da yan etkisi çok ben çok zor durumda kaldığım bir dönem verdim kızımda bulantı yaptı. Bi sahada vermedim artık çok önermem hızlı uykuya dalmayı sağlıyor sadece.
Birpamugunannesi yasemncelk ağlatmadan nasıl veriyorsunuz uyku eğitimini biraz paylaşır mısınız? Uyku eğitimlerinde ağlatma oluyor diye pek sıcak bakmıyorum
yasemncelk Birpamugunannesi Ben bebeğime göre ilerletiuorum süreçte eğitim aldığım Seyhan hanım bana yol gösteriyor tatlı uykucu sayfası bakabilirsiniz güvenerek tavsiye ediyorum çok ilgili ve bilgili bir çok eğitmen ile beraber çalışmış kendini baya geliştirmiş biri bu şekilde aglatmadan da ilerlediği için hemen başladım tavsiye üzerine
kubraabozkurtt sumeyyeyilmaz ben hemşireyim gittiğim doktora da çok güveniyorum. Bende kullanıyorum bay bay night damla doktor gündüzde verebilirsin dedi ama vermiyorum gündüz öyle böyle tolere ediliyor gece verin sadece