ecey Arkadaslar merhaba meme ucu yaralarını nasıl iyileştirdiniz. 50 gündür yaralarım geçmedi. Lansinoh,Garmaston, Incia krem kullandım halen sonuç alamadım. Çık zor bir süreç. Aventin de plastik gögüs uçlarını kullanıyorum :(
Yazilimcianne ecey her fırsatta kendi sütünüzü sürüp açıkta bırakın, bol bol hava alsın. Bir de kantaron yağını tavsiye ederim yıkamadan emzirebilirsiniz. Çok geçmiş olsun, biran önce geçer umarım 🙏🏻
Hocanne AselElcin gümüş kapaklar ne kadar sürede iyileştirdi? Benim yara yok ama çatlak var sanırım 40 gündür geçmiyor acısı gümüş kapak da kullandım nemli bırakıyolar daha çok acıyo sanki. Bir de kapaklara ucu yapışıyor
ebraradnn Gümüş kapaklar pahalı boşuna para verme git e bebeğe avent göğüs kalkanı al memenin ucuna hametan krem sür kapakları kapat İnan bana bir saat sonra gördüğün mucizeye inanamayacaksın ayva çekirdeği kantaron yağı vs vs hepsi yalan mememin ucu koparacaktı emzirmeyi bırakmayı düşündüm o kalkanlar hayatımı kurtardı diyebilirim
AselElcin Hocanne ağlaya ağlaya emzirirdim 2 gün içinde btün acımı yok etti. Ama bende yapışma durumu falan olmadı
Sasah1441 Hocanne 2 bilemedin 3 güne iyi ediyor canım yalnız başka hiç bir kimyasal krem deterjan VS değmiycek kapağa özelliği gidiyormuş
Hocanne AselElcin meme ucum büyük benim ondan mı acaba :/ ne yapacağımı şaşırdım kremler de işe yaramıyo
Selimveannesi ecey göğüs ucu yaranız geçmiyorsa bebekte dil/dudak bağı olabilir emzirme pozisyonunuz yanlıştır bebek göğüs ucunu doğru kavrayamamıştır bebekte pamukçuk vardır ve ondan size/ sizden ona sirkülasyon şeklinde iyileşme sağlamaz. aksi durumda göğüs yarası olması mümkün değildir nedene odaklanın. tedavi edici olarak her emzirmeden sonra memeyi yıkamak kurulamak Varsa kreminizi sürmek ve havalandırmak. Emzirmeden hemen sonra kremlemek yanlış bir uygulamadır.
Seratr ecey valla arkadasım ben 2 ay çektim. Krem falan hikaye. Çözümü meme ucuna her emzirmeden sonda kendi sütümü sürmekte buldum. Hatta mümkünse sütü sürdükten sonra kalkanın içinde beklet. Allah’ın izniyle çok çabuk iyileşiyor
Yigitinnannesi ecey göğüs uçlarını kullanmaya devam et 10 günde geçti benim o şekilde, denemediğim yöntem kalmadı sadece göğüs ucu ise yaradı
ecey Arkadaşlar simdi E vitaminine başladım. Ama memenin çevresindeki kahverengi yuvarlak bende yok gibi bişey cok cok küçük. Bebekte direkt ucuna doğru kayıyor. Ebelerden destek aldım emZirme için aynı sekilde uca kayıyor bebek. 😔 çok çaresiz kaldım. Hepinize teşekkür ederim. Gümüş kapakları doğumdan beri kullanıyorum iyileşme değil ama en azından sütyene sürtünme yapmıyor acı olmuyor. Kantaron da kullandım düzelmedi 😔 bu arada bebeğin ağzında pamukçuk var mı siye korktum dilini hep temizliyorum dilinde hiç beyazlık yok. Göğüsümde de enfeksiyon yokmuş. Anlamadım ne yapıcam
Hocanne ecey enfeksiyon olmadığını cildiyeden mi öğrendiniz? E vitamini ve gümüş kapaklar yaralarımı iyileştirmişti tabi o zaman silikon uçla emzirdim. Kapakların içine süt doluyodu o da iyi gelmişti. Ama emzirme danışmanı nemli kaldıkça iyileşmez dedi bana. Ucunu aldığı için oluyo diye doğru tutuşu gösterdi. Şimdi yaram yok ama acı oluyo geçmiyo emerken de bi şey değince de😑
Sehers Her gördüğüm posta yazıyorum çünkü çok işe yarıyor. Aldığın kremi sur ve göğüs kalkanlarıni tak canim. Hava almadığı için iyileşmiyor gogus kalkanı sayesinde hava alacak gece deliksiz olanı tak öğlenleri delikliyi tak iyilesecek emin ol.
Hocanne Sehers o delikler yeterli olmuyo hava almıyo dedi danışman. Daha fazla delik açtım ben de. Ama aynı devam edince bıraktım😪
ecey Hocanne genel cerraha gittim oradaki hekim fito krem önerdi. Onu kullanıyorum. Ama bence bu kremlerin hiçbiri işe yaramıyor. İnşallah geçer sabrediyorum 😔
Hocanne ecey hmm anladım ben de gideyim ya yara olmadan ciddi acı çekiyorum belki enfeksiyondur. Sabretmekten başka çare yok ki 😪
ecey Hocanne canım benimde geçmiyor halen geçmedi. Bu şekilde sabredicem ama ben o silikon gögüs uçlarını cıkarmıyorum emzirirken aksi takdirde kanama bile oluyor. Hoş silikon uç varkende yaralar iyikeşmiyor. Ama en azından hafifliyor.