Merhabalar kızlar .
Öncelikle hastalık derecesi değil ama temizlik takıntım var. Yani hergün evi mutfağı temizlerim asla mutfak dağınık bırakmam o lavabo üstü boş olacak. Ayrıca hiç bi bakliyatım açıkta değil buzdolabına koyarım en alt rafı bakliyat olarak ayırdım. Bu arada tayinciyiz eşyalarıda toplamaya başladım mutfakta dolaplarda tencere kap kaçak hariç bişi çıkmadı. Kurt olacak şekilde.
Bu evden taşınıcaz ama bizden sonra gelen kişi arkadamdan küfür etmesin diye şöyle bi mutfak temizliğine girdim dolap içi dışı bu arada benim fırınım kendime aile onu çektim arkasısınj yanını buzdolabı bulaşık makinası hepsini çektim yerini sildim. Daha toplanmadan aygazın üstünde 2 tane 🐛 geziyor acayip tiksinirim de ama el mahkum aldım peçete ile neyse mutfağı hallettim bebeğime yemek yapacağım mutfağa girdim baktım yine aynı noktada üst kısımda 2 adet kurt . Hemen aygazı komple çamaşır suyu ile sildim. Aradan 2-3 saat geçti yine 1 tane şaşırdım kaldım . Bakmadık yer bırakmadım ama hiç bi yerde bişi yok bu arada 3 yıl olacak bu evde kalalı illk kez böyle bişi oluyor bunlar nedir ya ? Nerden geliyordur anlamadım önerisi olan varmı. Ocak gözlerinin içine bile baktım . Ama yok hiç öyle kurt olacak bişi.