garipbiranne Yakın zamanda beş taşını satan varmı acaba Çok düşükten mi alıyorlar kuyumcuya şuan gidemem ama paraya ihtiyacım var Ortalama bi fiyat söylerseniz hesap yapacagımda ona göre gidecegim kuyumcuya 4grm falan sanırm bende ki
Laden garipbiranne tam 4 gramsa 3 bin falan tutar. Hoş taşlarını gramada eklemiyorlar bozdururken taşlarının değeri yok çünkü
hayalperest2310 garipbiranne benim bagetim vardı 4900 e almıştık sorduğumda 1800 dediler aşırı ucuza gidiyo
garipbiranne Şöyle biri dese ki ben geçen bozdurdum 5 bin verdiler ay ne sevincem yaa ( 14 ayar fiyatlarını bilmedigim için şuan böyle dedim ) 🤣
garipbiranne Laden evet o sebeple fiyat tahmininde bulunamadım taşlar vs belki yenilerde biri bozdurduysa ortalama bi tahmin ederşm dedim ama bence 3 bin de iyi ama aşagısı biraz ölü para olur onuda satmaya gerek yok teşekkür ederim 🙏
Laden garipbiranne malesef işin içine taş girince hepten ölüyor fiyatı ya o yüzden taşlı bir şey almayı hiç sevmiyorum. Yinede bir sorun ben güncel alış fiyatından hesapladım belki daha fazla verirler
oglumubeklerken garipbiranne dün ismimin yazdığı 14 ayar altın kolyeyi bozdurdum ama baya eski 15 senelik falan. Sadece 3bin TL cik tuttu 🥲😬 yanında bi de küpe vardı bi çift 5 gramdan fazlaydı 3500 tuttu toplam, sizinki de 4 grammis ona göre hesaplayın işte 😬
garipbiranne Birminikannesiyim hadi yaa yuh yani para degil bu tutarlar elbiseler bile o fiyatta başlıyor
garipbiranne Laden tamamdır teşekkür ederim umarım öyle olur yada 14 ayardan kar etmek için bi 15 sene satmamak lazım sanırım🤣
bluem kuyumcu cok dusuge alir 5 tasi dusur geri kalani sayiyor hurda fiyatina alirlar dolap uyg. satin bence