kolonyalimendil Annelerim 5,5 aylıkken başladık tadım falan herşey bitti artık öğün olarak neler verebilirim mama ile besleniyor sadece et suyu çorbalara koyabilir miyim bugün bebek tarhanası yaptım güzel içti🥰 öyle sebze püresi filan yemiyor malesef 🥲
Sinem61 kolonyalimendil o aylarda en güzel pankek tarzı şeyler yiyorlar . Tarhanalı omlet , lor peynirli omlet, pekmezli pankek vs yapıp önüne koyuyorum tutup yiyor
Hobbalayarim kolonyalimendil ben pirinci suda iyice haşlıyorum o suyuna terbiye yapıp içiriyorum yayla çorbası. Terbiyeyi de 3-4 yemek kaşığı yoğurt bir tane yumurta sarısı bir kaşık un yapıyorum. Bitiriyor. Tavuk suyuna çorba yapıyorum oda terbiyeli ama tavuk didikliyorum icine birde şehriye atıyorum. İyice pişiriyorum ama geç pişer şehriye ve pirinç. 7.5 aylık hepsini severek içiyor tavsiyem.
kolonyalimendil Yoğurt çorbası yapabilir miyim yada ayran içebilir mi😅 tahıllı çorbalar pirinç bulgur gibi tarifleriniz varsa talibim😅
Aynnknk2022 kolonyalimendil ben yapiyorum instagramda ek gida bebekleri diye sayfa var oraya bak istersen aylarq göre bütün tarifler var yayla çorbası yapabilirsin 4 kaşık çorbası falan un çorbası olur
DAO kolonyalimendil Yoğurt yiyorsa ayranda içebilir. Yoğurt çorbasının içindeki pirinçler güzel yumuşarsa içebilir.
kolonyalimendil Aynnknk2022 bakayim bi, günde bi kahvaltı bi öğlen uykusundan sonra iki kere ana öğün olarak vermek istiyorum erken olur mu acaba
Aynnknk2022 kolonyalimendil sbaah 6 bucukts uyaniyo benimki emziriyorum ek olarak mama veriyorum sonea uyuyo yine 9 buçuk 10 gibi kahvalti öğlene doğru anne sütü yada mama aksam üstüne doğru ara öğün danino yapıyorum onu veriyorum 2. Ara öğünde çorba muhallebi tarzo şeyler aksam yemeğindw de ne varsa yiyo 7 gibi falan sonra yine emiyo uyuyo
kolonyalimendil Aynnknk2022 bende aşağı yukarı öyle yapıyorum iki gündür değişik fikirler arıyorum yemek için