Kızlar ben gaz için nurse harveys kullanıyorum ama çok fazla ıkınıyo kızım sanki damla ıkınmasını arttırdı gibi kullananlarda aynı problem varmı
Burcuburcu bizede başka bi damla o etkiyi göstermişti onu değiştirip nurse Harvey’s almıştım o iyi gelmişti belki o damla da sizin bebeğe iyi gelmemiş olabilir farklı bi damla deneyin derim 😊
Burcuburcu 2 defa ayrı gunlerde nurseyı verınce bebegım cıldırdı hastaneye götürmek zorunda kaldım. Gazları bırıktırdı morarıyordu ıkınıyordu. hıc ıyı gelmedı yavruma
Burcuburcu bizdede biogaia ve sap onu yaptı bebeğim mafoldu hiç kullanmasak daha iyi hiç etkileri yok bu damlaların en etkili hangisi bilemedim.
Burcuburcu benim kızımda bikaç gündür saatlerce ıkınıyor nurse Harveys kullanıyorum acaba ondan mı ama Damla’yı 2 haftadır kullanıyorum nerdeyse ıkınma son 3 gündür var bikaç gün kullanmayım bakalım değişecek mi
Burcuburcu geçen vereim sürekli ikindi Bugün verdim yine ikiniyor 😔
Burcuburcu evet yapar gaz cikartiyor ama kakada zorluyor cocuklari gozlemdigm kadaryla bizde de olmustu
Burcuburcu ben surubunu kullanıyorum damlasindan pek fayda görmedim ve evet ıkınma yapiyordu şurubu da yapıyor ama kaka yaptığında yapıyor yanlizca normalde yok
KaraKedi
Berra
YunusHocan bizde ilk sab kullandık hiç bi işe yaramadı nurse ilk günler çok iyi gelmişti ama şimdi işte çok fazla ıkınıyo napıcamı bilemedim ya
Burcuburcu ben bıraktım . Iyı gelmedıgını farklı günler verınce anladım Suan sadece bıogıga verıyorum. Onuda gecelerı verıyorum. Sabah saatlerınde yıne gazı oluyor. Masaj yaptırmaya çalışıyorum
Burcuburcu değiştir ve bir de gaz masajı yap gerçekten rahatlatıyor 😉
Burcuburcurabbim size bağışlasın🤲🏻🧿
Dün 2. Ay aşısı için sağlık ocağına gittim hemşire damlayı çok veriyosun ondan ıkınıyo dedi akşam az verdim gece sabaha kadar ıkınmaktan öldü kızım yaa ıkınıykdu ama yapıyodu sonunda kakasını hala yapamadı sabaha kadar uğraştık çıldırıcam
Burcuburcu değirmen masajı diye bişi var onu deneyin
Selay sabaha kadar masaj yaptım canım bi kucakta bi ayağımda bi masaj ama yok hala yapamadı 😭
Burcuburcu elini karnından kasıklara doğru altı kere cekiyosun sonra ayakların karnına cek bunu nede Ayşe Öner’i videosu var hatta bunla
Burcuburcu bebeğin kaç günlük gaz sancısı olduğunda karnı gergin oluyor bisiklet sürer gibi hareket ettir bacaklarını iyi geliyor kaka hergun yapmıyor benim oğlumda 6. Haftadan sonra kendi düzenleri olurmuş benim oğlumda 4 günde bir kaka yapıyor bu sorun değil korkma hatta daha iyi kilo alımını arttıran bir durum
Selay izledim canım videoyu sürekli yapıyorum o masajı zaten masajsız kaka yapamıyo 😔
Duyguu bizede başta çok iyi gelmişti son günlerde ıkınıyo damladan değil bence ya arada gaz sıkıntısı artıyo ondan oluyo sanırım
Mmc_sirin 4 yıl önce yazmış. Simdi koca kız etmiştir yavrusunu😊
Gulyagizege evet bizde de öyle yapıyor.
umaykizim ben aktifleştirdim aynı dertten muzdarip olduğum icin
umaykizim aaa harbiden farketmedim 😂😂
umaykizim Aaa gec olmus bizimki biraz ;)