Elifpmk Brnım gıbı eşi istanbul avrupa da polislik yapıp tayini çıkmayan varmi acaba. Herkesın tayini çıkmış bir bize mi çıkmadı çok mutsuzum
Elifpmk Hayır lojmanda degılız lojman bulmak keske o kadar kolay olsa avrupadayız bız maalesef kı bagcılar 🥹
Burcukcktg Elifpmk ben öğretmen olarak bağcılara atandım eşim de benim tayinim için geliyor Bağcılar da hangi semtte oturuyorsunuz polis olarak eşiniz Bağcılar da mı çalışıyor ben güneşli de bir okula atandım
Elifpmk Ev buldunuz mu . Biz alıştık iki sene oldu ben gelın gelelı eşim 4 senedır calısıyor bız de kırazlı dayız cok yakın güneşli ile. Hangı okula gelceksınız
Burcukcktg Elifpmk edip iplik meslek lisesi eve bakmadık henüz ücretsiz izindeym ben doğumdan dolayı oralar nasıl kirazlı yakın evet ama evler çok pahalı
Elifpmk Burcukcktg evet evler cok pahalı ama ıstanbulda full boyle canınızı sıkmak ıstemem ama ev bulmak burda cok zor
Elifpmk Burcukcktg bu sene bızde çıksak kı dedık malum bagcılar cok kotu bır yer. Her gun sılahlar patlıyor kavgalar bırbırını kesenler. Bır kac ev baktık 20 bınden aşagı yok bızde oturalım aynı evde dedık
Burcukcktg Elifpmk eşim 8 yıldır polis şarktan geliyoruz evet. Çok zor olaacak ya İstanbul olması ayrı Bağcılar olması ayrı siz neden Bağcılar’da oturuyorsunuz eşiniz orda da çalışmıyor aslında siz mi çalısıyorsunız ev işini nasıl yapacaz inanın bilmiyorum hem pahalı hem ev yok
Elifpmk Benim eşim bayrampaşada çevik kuvvetteydı yenı atandı karakola. Oraya yakın olarak 2 sene once de ancak burdan ev bulabilmiştik. Ben çalışmıyorum ev hanımıyım isterseniz instagramınızı yazın iletişim içinde olalım😇
Burcukcktg Elifpmk peki biz yakın olarak nerede oturabiliriz sizce Bağcılar değil de başka neresi olabilir burcu küçüktağ Instagram adım
Elifpmk Burcukcktg profıl fotorgrafı pembe gomleklı olan galıba. Güngören esenler olabilir ya da bagcılarda guvenlıklı bır apartman olabılır. Bizim apartmanda var mı bılmıyorum ben memnunum guvenlık açısından kırazlı new life sitesi diye araştırabilirsiniz. Benim oncelık olarak guvenlıkli olmasıydı ev ararken