-Eraymoms- Zorlanır mıyım yani sesten rahatsız olur mu acaba çok ses olacağını düşünmüyorum ama bilemedim Tekirdağ kiraz festivaline bugün Mustafa geceli geliyormuşş
Azraada58 -Eraymoms- eger sakin bir bebegin varsa ıraka bile gidersin benim kızım sakin olmadıgından parka bile gidrmiyom 🤣 sese cok yakın yerde durma zarar vermesin rahat ederim dersen gidersin canm
Metehanselim -Eraymoms- ya cok gürültülü oldugu için korkarlar sanki bende cpk istiyorum hayko çepkin gelecek ama herkez konser sesi çok olacak korkar dediler
Elifmm -Eraymoms- benim görüşüm bebiş rahatsız olur canım illaki ses olacak kulaklarına fazla gelir bence
kasimonbes -Eraymoms- bebislerin kulaklari henuz yuksek sese hazir degil canim. Korkmasindan ziyade kulaga zarar verebilir ❤️
silaa66 -Eraymoms- biz bile dayanamıyoruz yuksek sese çıkınca başımız agrıyor birde bebeği düşünün hassas yapıları var🌸
-_-hUysUzvetatlikadin -Eraymoms- gitmesen daha iyi o hoparlörün sesi kulakta sıkıntı oluşturabilir he uzakta dururum dersen kalabalık ve gürültü bi an afallatır hangi sese neye bakacağını şaşırır yorulur baya he ama önceden böyle yerlere götürdüysen alışkınsa bilemem
-Eraymoms- -_-hUysUzvetatlikadin bir kez yakınımızın düğününe gitmiştik baya gürültülü ortamdı yakın olduğumuz için mecbur gittik yani 3 buçuk aylıktı o zaman ağlamıştı baya
-_-hUysUzvetatlikadin -Eraymoms- tabi sen bilirsin ama bence gitme derim daha çok küçük ve inan tam anlamıyla gelişmiş durumda değil
Defnecik23 -Eraymoms- bebek için hiç uygun değil yanınızdaki insanlar bağıracak nasıl gürültü olacağını sanmıyorsunuz ki