Nezzz_ Kızlar dün gözlüklere baktık ama çok büyük geldi sağlık açısından ideal aldığınız ve çok memnun kaldığınız güvenilir yer veya site adı varmıdır acabaa😇🙏
-_-hUysUzvetatlikadin Nezzz_ ay postunu baltaladım biraz kusura bakma ama bende önceden post açmıştım bir çok güzel öneri geldi bakabilirsin ben kietla da karar kılıp aldım şuan için memnunuz tavsiye ederim Amazon’dan aldım
Nezzz_ -_-hUysUzvetatlikadin Replika ile alakalı ne yaşandı burada yahuu ne kaçırdım bilmiyorum fransızım 🥸😂😂
midekoruyucu Nezzz_ ahh yaa nasıl bilmezsin replikacı zengin anneyi jajsjsjsjsj çok şey kaçırıyosun hemen arat bak replika yaz çıkıyo ben anlatmiyim kendin gör 😂
-_-hUysUzvetatlikadin Nezzz_ ay sorma tuhaf bişeydi ama merak etme postlarda zaten kendini belli ediyor anlarsın 😅 aramaya replika yaz çıkar kesin
Nezzz_ midekoruyucu Ayyy ahahah tamam bakarım bende masum köylü gibi ne oluyor anlamadım aval aval bakıyorum cevaplara 🤣😂😂
-_-hUysUzvetatlikadin midekoruyucu gözlük denince akla .. tamam şimdi buldum .. hemen onu adı gelir 😅😅
Nezzz_ -_-hUysUzvetatlikadin Ahahah gördüm gördüm 🫣🙊Olayları kaçırmısım ya tüh neyse bidaya artık😜😛😂😂
Nezzz_ -_-hUysUzvetatlikadin Olsun canım önemli değil benide güldürdünüz zaten bilmiyordum bunu😂😂😂Sağol canısı bakarım🥰🥰😇