Altinstandart İstanbul’da bir doktordan bu fiyatı aldım. Devlette yapılıyor mu? Çok uçuk bir fiyat değil mi?
Haylazbaby Altinstandart kardeşimin boynunda üç dört tane et beni vardı. Onu üniversite hastanesinde ücretsiz yaktırmıştı. 25 bin fazla geldi bana ben için 🤨
Deletedmom_9857 Altinstandart Gecmis olsun eşim aldırdı araştırma hastanesinde ücretsiz çok para demişler size
Gamzelim123 Altinstandart ooooo🥴 ben yüzümde iki tane aldırdım hafif dikis izi kaldı devlette yaptırdım kuruş para odemedim
Mamaaaaa Altinstandart Şekil bozukluğu ve anormal büyüme varsa devlette ücretsiz alıyorlar benim 4 tane vardı rahatsız eden tek seferde 3 tane alabiliriz tekrar geldiğinde diğerleri için randevu verebiliriz dedi 1 boynumda 2 sırtımda aldırdım diğeri kaldı
Altinstandart Gamzelim123 25 bin TL diyen de iz kalır dedi zaten o zaman ne gerek var o kadar para vermeye
Haylazbaby Altinstandart bulunduğunuz ilde üniversite hastanesine bakabilirsiniz . Sonuçta yapılan işlem aynı. Kardeşim de izde kalmadı . Geçmiş olsun 🌺
Gamzelim123 Altinstandart ee o zaman devlet daha mantıklı değil mi 25 bin gerçekten çok para ya. Yani bnm yüzüme dikkatli bakınca belli oluyor öyle dışarıda kabak gibi gorunmuyor
Karanannesi Altinstandart devlette aldırmıstım estetik dikiş atıldı hiç belli olmuyor . Karşıyaka devlet vardı o zamanalr
Bebekligiller midekoruyucu bende aldırmak istiyorum ama acıyor mu? 2 tane var değişik bölgede. Bide hangi bölüme gitmek gerekiyor
midekoruyucu Bebekligiller genel cerrahi alıyor. Ablamın çok büyüktü alıp patolojiye gönderdiler bide Allahtan bişey çıkmadı. Uyuşturmuşlar o yüzden acımamış sonrasında kremi filan vardı hiç zorlanmadı o büyüklüğü yani ceviZ kadar vardı boyu
Bebekligiller midekoruyucu teşekkür ederim ☺️ çok rahatlattınız beni. Benimki fıstık kadar nerdeyse. Randevu alayım o zaman
Pamukprenss Altinstandart şehir hastanelerinde ücretsiz aldırabiliyorsun canım. Orda plastik cerrahlar var. Çok çok saçma 25 bin nedir . Eğer lazerle yakılıcaksa da normal güzellik salonları daha uyguna üç dört seansa halledyor her seansı 250 tl filandı