MelekTF Anneler merhaba bilgi almak istediğim Bi konu var, polis tercihleri kaç tane yapılabiliyor en fazla, Bi de 7 bölge mi vardı bu sen tercih listesinde bilgisi olan var mı
MelekTF Fatmannny her bölgeden kesinlikle 1 tane yazılmak zorunda değil mi hem batı hem doğu için, peki sadece doğu tercihi yapılırsa nasıl oluyor bilginiz var mı
Anne_yim_53 MelekTF zaten ya sırf batı tercihleri yazılıyor ya da sırf doğu ne zaman göreve başlandığına bağlı biz bu sene doğu görevine gidicez 7 il yazdık doğudan
MelekTF Anne_yim_53 bu sene 2 kez mi tercih yapıldı bilginiz var mı, Kilis ve osmaniye şarka katıldığı için 2. Tercih almışlar doğru mu bu
Papatyakiz MelekTF her ikisi aynı anda yapılmıyor. Doğuya gidecekseniz doğudan 7 il, batıya gidecekseniz batıya 7 il tercih ediyorsunuz. Zaten size liste veriliyor o listenin içinden seçip yapıyorsunuz. Evet 2 kez tercih yapıldı Kilis ve Osmaniye doğu sayıldığı için.
Anne_yim_53 MelekTF yo biz bi defa da 7 il doğudan tercih yaptık ama iki defa hak tanıdılar değiştirmek istediğiniz il varsa değiştirin diye
MelekTF Papatyakiz doğu ve batı karışık yaptık diye biliyorum farklı konular var emin olmak için sordum
Papatyakiz MelekTF Şimdi eşime sordum. 2. Doğu görevi bittiyse eğer 3. Tayinde öyle bir durum olabiliyormuş.
MelekTF Papatyakiz ya çok teşekkür ederim bulunduğumuz il 3 yıla düştü biz 4 yıldır burdayız sanırım çift şark olarak sayıldı zaten