Eda-ozlem Kızlar bişey sormak istiyorum Kurban etlerini doğuya nasıl götürürsunuz sıcakta bozulmaması lazım nasıl yapacaksıniz et işlerini y Tayin çıkanlar
tatlibiranneo Eda-ozlem böyle köpük kutular var obalarda doldurduk veya büyük boy termoslara koyuyypruz hep şimdi yine memlekette keseceğiz derin dondurucu da iznimiz bitene kadar iyice donacak köpük kutuya koyup getireceğiz
Nacafa Eda-ozlem dondurup köpük kutuya katın ağzını da sağlam kapatırsanız hiç bir şey olmaz. Ben sebze ve etlerimi hep bu şekilde götürdüm
Lulemom Eda-ozlem yani şöyle bizim gideceğimiz yer 11 saat sürecek o yüzden dayanmaz. Biz bu sene kesmicez hemde masraf çok olacak zaten altından kalkamayız dedik. Ama gideceğiniz yer 5-6 saati geçmiyorsa buzluk termosa dondurup koyarsanız çözülmüyor
Karpuzlufistiksarma sormak istediğim soru . Bizde şuan tayinimizin çıkacağınu bilmden burada kurbana nasip ettik şimdi kesip nasıl götüreceğiz diye düşünüyoruz. Bizim dondurucu var annem şoklayın onu içinden çıkarmayın gidin dedi öyle götürün dedi