Gamzeemre Merhaba sevgili anneler bebeğim altı aylık aranızda kavanoz mama yapan var mı ne kadar sürede saklanır neler yapıyorsunuz kavanoz mama için bir de bir yere falan gidince pratik değil mi sizce de başka yöntemleriniz varsa paylaşabilir misiniz benimle
Mavininbiri Gamzeemre Bir yere çıkınca pirinç unu yapıp kavanoza koyuyorum gideceğim yerde muz ve robottan çektiğim cevizleri de koyup veriyorum bende aradım yolculuk maması ama istediğim birşey bulamadım bende bekleyeyim şurda ☺️
Mercosey Gamzeemre 1 çb suda 2 tk irmiği pişiriyorum. Haşladığım elmaları katıyorum elma çok tatlı değilse biraz pekmez de eklerim. Haşlanan elmalar 3-4 gün sıcak kavanozlanırsa dayanıyor ama. İrmikli yaptığım mamayı maksimum 2 günde bitiririm 3. Güne kalanı atarım. İçime sinmiyor bebeğe vermek. Taze taze yapmak en iyisi.
Gamzeemre Mercosey teşekkür ederim canım benim peki marketten aldığın irmiği mi veriyorsun yoksa bu temiz içerikli olanlar var ondan mı alıyorsun sizce market irmiği verilir mi ben bu konularda biraz takıntıliyim 😅🙆🏽♀️
Mercosey Gamzeemre normal irmik veriyorum büyük güvenilir markaların irmik ve ununu kullanıyorum. Zart organik zurt organik diye bir sürü marka var internette. Onlara güvenemiyorum açıkçası.