Sofyatomasatlas Merhaba bebekleriniz bu aylarda boyu kaç acaba? Oğlumun 91cm çıktı dr biraz kısa gibi dedi. Kilosu 15. Bizim boylarımızı sordu babası 183 ben 160. Sizce bir sorun var mı?
limonkolonyasi Sofyatomasatlas kızım 86 cm çıktı en son ölçümde 1 ay kadar önce yani ama doktorumuz hiç kısa kalmış takip v.s demedi suan siz böyle yazınca ben de şüpheye düştüm
Eminerd Sofyatomasatlas benim oğlum 2,5 yaş kontrolünde 15 kilo 95 cm çıktı gayet normal bence bebeğinizin boyu kilosu 🙄
livanurvealpinannesi61 Sofyatomasatlas oğlum 28 aylık 89 cm hemşire iyi dedi. Kızım da 2 yaşında 92 cm Di onada iyi demişti. 91 cm kısa değil ayına göre normal.
Sofyatomasatlas baykuskiz_ valla anlamadım ki 5 ayda 2.5 cm uzamış çok yeterli bulmadı gibi oldu. Takip edelim dedi
Sofyatomasatlas baykuskiz_ persentilde ortalama di mi her yerde farklı bir şeu yazıyor. Bir de bugüne kadar hep normaldü yani bi anda nolcak bi sorun olsw hep olurdu di mi beslenmesi de çok iyi
Roza28 Bizim 35. Haftada 90 idi. Kız çocuğu. Kısa dediler. Argivit verdi doktor. Şu 39. Hafta. 98 cm. Ortalama olunca şurubu kesti doktor.