Zehra2310- Kızımın boynu fena durumda iki kere doktora gittim krem kullanıyoruz gün içinde iki kere duş aldırıyorum( sadece suya sokuyorum şampuan falan kullanmıyorum) ama vücuduna dağılmaya başladı.🥺 Ne yapacağımı bilmiyorum çocuğumun halini gördükçe kötü oluyorum.
Haffuse Boynunu sadece su degilde, hafif sampuanla yika gunde 1 kez. Daha ince ve rahat giydir… Poposuna kullandigin pisik kiremleri de etkili olur… Muhtemelen hala terledigi icin gecmemis olabilir
Gokcr Benimkide hem boyun hem koltukalti pisigi olmustu. Bi kac krem denedik gecmedi sonra poposuna kullandigimi kullandim surekli pisik olan yerleri kuru tuttum ince giydirdim 3. Ayini gecince de kehribar aldim. Onunda faydasi oldu bence
aura_meselesi_bu_sekerim Bende boyun altında ki pişik zannediyordum 3 hafta geçmedi vücuduna dağılınca başka bi doktora götürdüm aslında mantarmis
Zehra2310- Bir hafta içinde çıktı dağıldı hemen . Öyle sürekli düz yatan bir çocuk değil karın üstü yatıyorum günün çocuğunu boynu hava almaması gibi durumu da yoktu nasıl oldu anlamıyorum hala.