Nilay07 Kızlar fikir verin nolur. Bebeğim 3 ay 18 günlük 8 kg. Ben 45 kiloyum. Kucağa alıştı sürekli bütün gün ayakta kucakta gezmek istiyor. Koltuğa oturayım ya da yatirayim desem çığlık çığlığa ağlıyor. Artık belim kollarım taşımıyor. Düşürücem bir gün diye korkuyorum. Her geçen gün ağırlaşıyor maalesef git gide taşıması zor oldu. Arkadaşlarımın tavsiyesi ile yatmaya alıştırmaya çalıştım ama nasıl ağlıyor 1 2 defa yendik bu durumu oynatirken falan sustu. Ama çoğunlukla katılıyor resmen yüreğim dayanmıyor tekrar alıp ayağa kalkiyorum bu sefer çabalar boşa gidiyor. Bu durumu nasıl aşı cam psikolojimi geçtim bedenim kaldırmıyor geceleri bel ağrısı kol ağrısı uyutmuyor
Haffuse Kizim 7 aya kadar kucak bebesiydi… Ne derece zorlandigini anlayabiliyorum, o donemler egitim vermek cok zor, hatta verilemez de bence… Siling ya da kanguru kullan istersen…
Melis1706 Haffuse 2,5 ayliktan beri kendisi uyuyor bazi bebekler kendi isteyince oluyor aslinda ama yada sans bilemicem😂
Gokcr Dikkatini ceken oyuncaklar ver eline dis kaşıyıcı bana cok yardimci oluyo. Hatta disari ciktigimizda bile dis kasiyiciyla ilgilendigi icin arabasinda duruyo yoksa kucak istiyo. Bi de dönence oyuncagina bakiyo baya oyle yatirdigim zaman duruyo . Yoksa bizde de hep kucak🤦♀️
Nilay07 Gokcr diş kasiciyi hışırtılı oyuncaklar oyun halısı aklınıza ne gelirse hepsini denedim ama yok ille de anasının kucağı. Bebekken kucağa alışır dediler alışsın 9 ay karnımda taşıdım 9 ayda kucağımda taşırım dedim. Küçükken hafifti kolaydı. Şimdi ağırlaştı canım çıkıyor valla.