Koncuy Antalya’da bıktık şu hamam boceklerinden demin yine gördüm bı tane evimj her gün süpürüyor temizliyorum kirintuya gelir diyorlar ama kırıntı da yok ne işi var benim evimde nasıl başa çıkabilirim bim deki hamam böcek ilacı dan başka önerisi olan var mı bıktım artık..
Srpapatya Koncuy canım benim evimde çok sıcaklarda dan nemden cogaliyo ben ayda bir büyük temizlikte çocukların gormiyecegi yerlere az az bundan sikiyorum çok etkili görmüyorum birdaha
Haffuse Hamam bocekleri her ortamda hemen hemen cabuk uruyor… Prof.ilaclama sirketiyle anlasevini ilaçlat… Senin yapacagin ilaclamalarla kurtulamazsin, bosuna hem kendini hem evini zehirleme
Elisam16 Benim evimde de çıktı bir kaç tane gördüm en son yatak odasında da görünce ben bittim artık korkudan çok korkarım böceğin her türlüsünden dün ilaçlama şirketi geldi ve ilaçlattık 2 gün girilmicek eve annemde kalıyorum şuan % 99 etki edicekmiş dedi şirket
Elisam16 Evde kendi yönteminle veya aldığın böcek ilaçları işe yaramıyormuş illaki bir daha çıkıyormuş sonuçta bizim aldığımız ilaçlarda aynı para bende hemen ilaç şirketi ile anlaşıp 300 tlye evimi ilaçlattım