Aylamm0903 Bebeğim 3 4 gündür meme reddi sürekli ağlama krizleri sürekli kucak gerçekten ne kolum kaldı ne belim kaldı delirmek üzereyim 2. Ayında 5 kilo 600 gramdı bugünn 3 aylık 6 kilo 30 gram olmuş sizce sütüm yetiyo mu mamaya geçsem napsam 🥺
berencimmom Aylamm0903 kaç kilo doğmuştu yavrunuz acaba ? Bu arada bizde 2.5 aylığız bizde de benzer durumlar var .Çok ağlıyor ve susturmak için memeyi de kabul etmiyor .Birde bizim emme sürelerimiz de çok kısa 5dakika maksimum 7-8 dakika emiyor
Betlllll Merhaba. Benim bebeğim de 3 ay 6 günlük bizde de 5 6 gündür kabızlık problemi var yani çiş yapıyor bezini dolduruyor ama kaka yapmıyor acaba bu kabızlık işin be önerirsiniz bilginiz var mı
ebrusss Betlllll 10 güne kadar kaka yapmaması normal ama ondan sonra bi doktora götürebilirsiniz. Bizimki 4 aylık doktor bi öay kaşığı zeytinyağı içir hareketlensin bağırsakları demişti
haticenurrr Betlllll zeytinyagı veriyorum ben bir çay kasıgı biraz sütle açıyorum onu o gün icinde mutlaka kakasını yapıyor
Sinem01 Betlllll doktor fitil yazdı onu kullaniyoruz çok ağlıyordu acile goturdugumuzde lagma yapıyorlar bu şekilde ama 2 Side iyi değil bağırsak hareketlerini yavaşlatıyor siz ne yapıyorsunuz