esma5825 Kızlar 47 gün oldu Doğum yapalı ama eski kiloma bir türlü dönemedim. 13 14 kilo almıştım 10 kilo gitti sadece 😳 var mı bir yöntemi olan acaba 🙈 hele o göbek beni sinir ediyor artık eskisi gibi zayıf olanlar nasıl başarıyor anlamıyorum
SahinE esma5825 47 gün mü ☺️ Biz 3 aylık olduk hala vermedik valla emzirmekten dolayı canım hep bir tatlı istiyor yedikçe kilolar kalıyor varsa hemen kilosu giden bana da akıl versin
Annesininprensesi esma5825 aynı durumdayım benim de 47 gün oldu hiçbir kıyafetim olmuyor göbek de cabası aynaya bakmak istemiyorum 😣😣 nasıl vereceğim bilmiyorum aninin eşi de benden bir hafta önce doğum yaptı ama eski haline döndü 😐
esma5825 SahinE aynen ya canım sürekli bişey istiyor su da çok içiyorum ama Yok gitmedi bi türlü verenler nasıl başardı anlamıyorum aslında aşırı da yemiyorum ama
esma5825 Annesininprensesi al işte nasıl yapıyorlar bunu anlamıyorum ya yediğimizde bişey de Yok ama gitmiyor bir türlü bi yöntem bulan var mı bilmiyorum
Annesininprensesi esma5825 valla ben çok olmasa da yiyorum yoksa sütüm olmuyor😐 ama abimin eşi maşallah sütü de bol çocuk nefessiz kalıyo emerken benim yavrum da anca doyuyor😐 off of bilmiyorum nasıl olacak yöntemi sanırım aç kalmak
esma5825 Annesininprensesi yok o da fayda etmiyor burada birisi birkaç baharat söyledi haftada bir kilo vermişti
esma5825 Annesininprensesi bunlardan birer yemek kaşığı alıp karıştırıyor sonra bundan bir cay kaşığı yemeklerden sonra yeniyormuş