1ben- Ya nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten . Uyutuyorum yanında durursam uzun uzun uyuyor. Yanından kalkıp bir yere gitsem saniyesinde uyanıyor 😂 şimdi uyuttum mutfağa geçtim nohut ıslatayım diye hemen uyandı .var mı bu durumu yaşayan benden başka 😩
Adababy 1ben- been. 2 yaşında hiç şaşmaz . ayrı yatınca 10 dk bi uyanıyo ama yan yana yatarken bıraksam 2 gün deliksiz uyur
yigitin_annesi96 1ben- Kokunuza alışmış annesi siz olmadan uykusu gelmiyor 🤭 çoğu annenin durumu böyledir şükür ben oğlumu alıştırmadım emzirdim yatağına koydum şimdi emmeyi bıraktığı gibi koyuyorum direk yatıyor kaç aylık bebişiniz?
Menessasmom 1ben- benimkide tam tersi yanında yatınca uyanıyo hissediyo kalkmak istiyo sanki yokken daha uzun uyuyo 😄
1ben- yigitin_annesi96 9 aylık ben de hep emzirdim yatağına koydum ama yine de odadan çıktığımı anlıyor 😁hatta denedim odada dolaştım o kadar hiç uyanmaz odanın kapısından çıksam ağlar
yigitin_annesi96 1ben- Demek ki ona gelmiyor 🤭 siz emzirip koyun istikrarlı olun inşallah pes edip mışıl mışıl uyur zamanla🌸