OzgeOzkan Sonsuz18 üstte kalsın bilgim yok ama uygulamasıni yükleyip ordan bir bakabilirsiniz en azından
Sonsuz18 OzgeOzkan evt orda da var görünüyor ama ben hiç kart kullanmadım bilmiyorum nasıl alabilirim bu parayı acaba
Esraa501 Istanbulkart uygulaması var. Kendinize bi hesap oluşturup bakiyenize bakabilirsiniz. Mesajda link falan olsa, dolandırıcılık derim ama o da yok. Aklıma gelen tek şey biri sizin numaranızı kullanarak hesap oluşturmuş olabilir mi ?
Sonsuz18 Esraa501 hesap oluşturmak nasıl yapabilirim anlamadım bide tanımlı iki kart görünüyor ama ben hiç kart kullanmadım zamanında bir öğrenci kartım vardı o kadar
asiltonunmommysi Sonsuz18 bugün çıkıp matiklerden beyaz masadan falan İstanbul kart alın sonra onu kişiselleştirme yaptırın ibb sitesinde vardı sanki beyaz masayıda arayabilirsin sonrasında uygulama da kartı ekleyin bekleyen talimatı nfc özelliğiyle yada cihazlarda aktif edebilirsiniz yüklüyor. Şok a101 bim falan onlarda da oluyordu oralarda harcanabiliyor bu para ulaşım dışında