Firdevs40 Bugün sabah 2. Ay aşılarını olduk şuan 3. Kere calpol şurup verdim 6 saat arayla ateşi 37.5 çok panikledim şuan napcağımı bilemiyorım ilk defa ateşlendi
Busenurkaya26 Firdevs40 ılık bez ile eklem yerlerine ve alnına uygulama yapın 38 den sonrasını yüksek ateş olarak kabul ediyorlar
16temmuzannesi Firdevs40 bızımde 2 ve 4 ay aşılarında hep ateş oldu, ateş düşürücü verdim bol bol emzırdım, bez falan koydum başına koltuk altına ertesı gün gectı, ınsan baya panıklıypr o an. Insallah hemen atlatırsınız
Secil_Alp Firdevs40 Sakın olun öncelikle 😌 Bu ateş çok normal annesi telaş yapıp bebişi huzursuz etmeyin. 38 derece ateş gördüğünüzde calpol verirsiniz. Ateşi normal. Geçmiş olsun 🌸
Cennetagaci Firdevs40 vücut bağışıklık kazanıyor hafif ateş olması normal panik yapma güzel anne :)38 olunca verin şurubu 37,5 ateşten sayılmaz pek kontrollü olun içiniz rahat olsun
Adenkom Benim kızımında 37.5 oldu ertesi güne kadar ben hiç ilaç vermedim doktor 38 olmadan müdahale etmeyin 38 olunca calpol ver odayı serinlet üstünü çıkar yarım derece kadar bile düşerse sıkıntı yok demişti.
Cennetagaci Firdevs40 İnanın anlıyorum sizi çok normal bu endişeler anne demek bol sevgi şevkat ve evham demek🙈 sağlımla büyüsünler inşallah 💜
Sym95 Bebimde kizim bugun tam 8 aylik 2 gundur 38.6 atesi bende 38 olmafan ilac vermem kesinlikle kanda enfeksiyon cikti 57 crp dua eder misiniz bizim icin bogazida biraz faranjit olmus dedi abla okula gidiyor hep o tasiyor her ay fuzenli hasta oluyoruz resmen suan evde ben haric cocuklatim ve esim hastalar. Bugun bebegime antibiyotik basladik en cok korktugum sey ates 2. Cocuk olmasi daha rahat davranmami sagliyo belki ama insan endiseleniuor ister istemez havale diye bir gercek var ve ondan korkuyorum hic gormedim yasamadim ins yasamam 🤦
Firdevs40 Pic diye bi marka var koltuk altından ölçüyorum bildiğimiz anam babam usulü yani . Temassızları tavsiye etmedi eczacımız