Gunes10-01 Bebeğim 5 aylık oldu bronşiolit oldu hastanede yattık 10 gün 10 gün de antibiyotik tedavisi cok ağır atlatıyoruz. Sorunumuz şu ki balgamı atamıyoruz burun temizliği sırtına pat pat vuruyorum başka önerisi olan var mı acaba ?
Nescafemm Gunes10-01 ben odasına kaloriferin üstüne bi kaba kaynar su koyup içine bolca vikis koyuyorum biraz daha rahatlatıyor . Yattığı odayada soğanın üstüne karanfıl batırıp koyun . Ben bunları yapıyorum doktorum bol bol fizyolojik su yap demişti . Tabi en iyi gelen şey ilaçlar
Beraninannesii Gunes10-01 Minikpankekim Oğlumdada var dün doktor lavanta yağı ile göğüsune masaj önerdi . Lavanta yağı bulup yapamadım.
Gokturk_ Gunes10-01 Evde buhar makinam var nemi 40-60 arasında tutmaya çalışıyorum .İçerisi sıcak ise kalın giydirmiyorum .Ve sürekli burun temizliği yapıyorum .Doktorun verdiği ilaçları kullandım bizimki alerjikti polenler dolup balgam yapmıştı geçirdim öyle
jap Gunes10-01 Minikpankekim Zeytinyağının içine sarımsak ezip bi gece bekletin. Sadece yağını ayaklarının altına sürün. 5 ay biraz küçük ama günde 2 kez yeterli olur sanırım sarımsağı az tutun. İlerleyen dönemlerde arttırın ayı büyüdükçe. Balgam öksürük burun akıntısı hepsine faydasını görüyorum bunun
AbEsMu130125 Gunes10-01 bi kaşık zeytinyağı içirin göğsünede zeytinyağıyla masaj yapın balgamını hemen atar
Elyaa Gunes10-01 nebulizatör ile ventolin verebilirsiniz. Biz eve aldik bir tane ilaclarini doktor soyluyor zaten.