yakup6752 Kizlar koyu renkli camasirlari 40derece 1 saat 1200 devirde yikiyorum ama cikinca kötü kokuyor acik renklileri de 60 derecede yikiyorum güzel kokuyorlar sebebi nedir bilen var mi ya da su deterjanla yikiyorum benimki kokmuyor dediginiz deterjan hangisi ben tursil sivi kullaniyorum
mel1900 yakup6752 Renkli çamaşırlarınızı düşük ısıda toz deterjan kullanarak yıkayın. Sıvı deterjanlar düşük ısılarda pek aktive olup güzel sonuç vermiyor.
Nazendehanim yakup6752 rengi fark etmiyor bazen kokuyor bütün çamaşırlar içinde havlu kokuyor sanki hiç yıkanmamış ıslak kalmış
Portologg Nazendehanim bende ayni neden olduğunu bir turlu çözemedim bir havlum var koyu mor oda öyle
civcivannesi_ Makinenin içinde çok kalırsa siyahlar kokar fakat beyazlar kaldıkça mis gibi kokar o yüzden makine bitirir bitirmez asmanızı tavsiye ederim
yakup6752 civcivannesi_ hic bekletmiyorum aslinda basinda bekliyorum 1 dakika kala bitincede hemen cikariyorum ama kapagi acar acmaz o kötü koku geliyor
Crnur Makine temizleyiciyle temizlemeyi deneyin ve makinenin bi kapağı var ya adını unuttum çıkarınca sular akıyor orayı temizleyin bingo sıvı deterjan aldım siyah olanından çok güzel kokuyor
Fthnf_ Aynı durumu yaşıyorum ve hala nasıl olur diye çözemedim. Derece yükselttim, deterjan arttırdım, marka değiştirdim yine de olmadı. Ama koyu renkliler için sıvıyı bıraktım sadece toz kullanıyorum. Bu şekilde daha kabul edilebilir kokuyor.
-_-hUysUzvetatlikadin yakup6752 makinenin gider borusumu bi kontrol et ve sonra bi makine temizleyiciyle kazan temizleme programında yıkayabilirsin ve o kokunun gitmesi için karbonat sirke kullan kıyafetlerde ne kadar koyman gerektiği internette yazar yoksa biliyorum o kokuyu çok zor gidiyor ayrıca tursil kullanıyorum demişsin o pek iyi değil ben onla bi tek ince makinede yıkanan halıları yıkıyorum temiz yıkamıyor çamaşırı sanki