oykumoms Hanımlar akıl verin lütfen kızım uyurken ezan okununca korkuyor içini çeke çeke ağlıyor. Eşim ezan saatine göre ayarla o zaman uykusunu diyo tmm gündüz uykusunu bi şekilde ayarlarım ama akşam ve gece ezanında da aynı sıkıntı korkuyor. Yani ne bileyim cenaze olsa sela verilse korkarak uyanıyor evimiz camiyle karşı karşıya aramızda bi yol var 🤷🏼♀️💆
Deryak52 oykumoms ses geliyormu okadar bizim burda ses zar zor geliyor camlar kapalı olunca hiçbir şekilde duymuyorum
Rez oykumoms bizim hemen dibimizde cami var şükür korkmuyor, her okunduğunda bak ezan okunuyor allahu ekber yapacaz diyorum, gündüzleri camı açıp dinliyoruz, birlikte namaz kılıyoruz derken alıştı, 22 aylık
Laydaren oykumoms Oğlum da korkardı. Cami hocasına bile söyledim hatta ses normalden fazla geliyordu son zamanlarda. Onun önerisiyle evde olur olmadık zamanlarda ezan sesi açtım. Normal zamanda da ezan dinledi. Baktım zamanla ses yabancı veya yüksek gelmiyor. Alıştı
oykumoms Rez 11 aylık bnm kızımda bende diyorum hoca allah diyor falan diye. uyanıkken sıkıntı olmuyor ama uyurken okununca korkuyor
oykumoms Laydaren yaa ne güzel benm de alıltırmam lazım sese uykusu çok hafif yükses durunca korkarak uyanıyor işte
Deryak52 oykumoms sesli ortamda uyumayı daha çok seviyor ama bi anda yüksek ses duysa tabi korkar bütün bebekler korkar kavgadan fln korkar