Pol34 Happy1034 ay öneriniz var mı acaba, refikanın videoları falan hoş duruyordu ama bi akraba yaptırmış orda hiç beğenmedim 🫢
Happy1034 Pol34 bn daha yeni yaptırdım ınstagram aldanıp ,hiç memnun değilim . bnce çok iyi araştırın nerede oturuyorsunuz
Happy1034 Pol34 oraya da çok köyü diyorlar bnce hiç bulaşmayın, hatta boyaların zamanla renk değişimi kötü oluyormuş,ınstagram da görünenler en iyileri kalıp gibi herkese aynı kaşı yapıyırlwr
Happy1034 Pol34 Bnde bebek yüzünden yakınn bana birde çok meşhur hadi yaptırayım dedim hata oldu😃 kötü yorumlarını okudum hak verdim yazanlara
Pol34 Happy1034 benim de kaşlarım biçimsiz ya biri diğerinden farklı falan bi de açık renk, ne zaman makyaj yapsam dolduruyorum ifadem değişiyor. Sürekli doldurmayla uğraşmamak için istiyorum ama baktığım bir çok yeri de beğenmiyorum. Güzel duruyor gibi ama herkese aynı kaşı yapıyorlar
Happy1034 Pol34 aynen bebekle o kadar zor oluyo sürekli boyamak bnde o yüzden istemiştim ama daha iyi biryerde yaptıracağım
Happy1034 Pol34 neyse benm yorumum sayesinde bulaşmamış olursunuz ,yorumlar Bnce önemli kötümyorumları okumak lazım iyileri belki kendileri yazdırıyor inandırıcı gelmiyor
Pol34 Happy1034 evet kesinlikle orda ilk yapılışını gören güzel şeyler söylüyor ama önemli olan sonraki aşama. Hiç o kısımlardan paylaşan yok maalesef
Kubraulku Happy1034 altta işlem yokken neden pudralama tercih ettiniz ki pudralamayı genelde altta eskiden kalan microblading veya pudralama yaptırıp rengi değişen insanlar tercih ediyor hızlı atması için bol bol vazelin uygulayın doku hala açık olduğu için yağı emdikçe boya kendini atacak 2.seansı yaptırmayın daha hızlı akar
Kubraulku Happy1034 refika sabit tek şekil çalışıyor gibi zaten vede fiyatı yüksek diye biliyorum benim bahsettiğim daha ucuz ama daha iyi bir yer