Defnem23 Noname21 😄😄 oyy yerim yaa hepsini alıp sevesim geldi . Allah analı babalı büyütsün yavrucakları.
Gfufyfyfggfg Defnem23 kizlar benimde Defnem var 1.5 yaşında kurban olsun annesi hastaneden geldik para yuttu çok şükür birşey olmadı dışkı yoluyla çıkar dedi Dr şuan yanımda uyuyor ama ben hâlâ kendime gelemiyorum çok kötüyüm 😞😞😞😞😞
Defnem23 Gfufyfyfggfg yaaa çok geçmiş olsun minnoşa. Çıkar annesi hiç üzülme. Benim ablam küçükken toplu iğne yutmuş. Kakadan çıkıyor bi şekilde.
Yusaydef Defnem23 ooff çok inatçı yaramaz sinirli az önce sinirinden telefonumun yere çaldı ekranı kırık yazıyorum şuan 😂18 aylık
Defnem23 Yusaydef hahahahaha o zmn tuttuğunu koparan cinsten olcak sizin kız. Bu devirde nu lazım dzha iyi. 🤣🤣
Anonimmm95 Defnem23 Biz de 2 Mart ☺️ Acıktığında ortalığı yıkan ama onun dışında uyuması vakit geçirmesi güzel bir bebek. Şu an kadar huzursuz bir süre yaşamadık gibi. Siz nasılsınız?
Defnem23 Anonimmm95 maşallah zır zır ağlak bi bebel bebek değil çok şükür. Uykusu bazen öokniyi bazende heöennuyanır zor uyur değişiyor.