Busraa3535 Kızlar biz Ankara’ya gidiyoruz. Aramızda Ankara’ya gidecek olan varsa veya Ankaralı belki fikir olur bize incek Gölbaşı tarafı eşimin görev yapacağı yer ama oralara yakın En fazla 20 dakika 30 dakika uzaklıkta nereler var ev tutabileceğim kiralar da hep 10 binden başlıyor onlar da 1+1 ya da 2+1 😊😊 nasıl edicez bilmiyorum. Umarım cabucakk alışabiliriz 🙏
Meovvmeovv Busraa3535 direkt gölbaşından tutun güzel muhittir ama ankaranın içine biraz uzak 40-45 dk kadar :) ankara güzeldir tam memur şehri. Ucuz, bi o kadar da güzel 💖 çok özledim bende… eşime dedm ankarayı iste diye ama istemedi. Çok soğuk diyo 😂 İstanbuldayım bende ama doğma büyüme oralıyımm
Busraa3535 Meovvmeovv kiralar yüksek sadece 😊 bende izmirde büyüdüm büyük sehir olması beni mutlu etti ama. 10binden asagı ev bulamdm hic 1+1 bile o rakamlarda o muhitte 😊 guvenilir midir peki cevresi golbasının
Melikeveannesi Gökkuşağı, Dikmen, çetinemeç, öveçlerden bakın. Arabası varsa ulaşımı kısa sürer ve merkezi olur buralar.
Busraa3535 Melikeveannesi tesekkür ederim 😊 hemen bakıyorum. İns kiralar da asırı yüksek değildir. 10binden asagı henuz bulamadm